Melyik a legnehezebb időszak?
"Mindig az, amiben éppen vagyunk. És amin már túl vagyunk, arra nosztalgiával gondolunk vissza, hogy nem is volt rossz."
Hát nem tudom, én pl sosem gondolok arra, hogy jaj, bárcsak megint magatehetetlen kisbabák lennének, akik csak sírni tudnak. Persze, irtó cukik voltak, imádtam akkor is őket, tök szívesen nézegetem vissza a képeket-videókat, és még azt sem mondhatom, hogy problémásak lettek volna bármilyen szempontból... De ha választhatok, akkor inkább legyenek ekkorák, mint most (kisiskolás fiú + ovis lány). Már kialakult a személyiségük, lehet velük rendesen kommunikálni, programot szervezni, megértik ha elmagyarázok valamit, stb.
De nem jelöltem be semmit, mert amúgy ennek a szavazásnak nem sok értelme van. Akkor lenne egy kicsit is reprezentatív, ha csak és kizárólag olyanok szavaznának, akiknek van már legalább egy 18+ gyerekük, mert ők túl vannak az összes korszakon. Most én pl milyen alapon jelöljem be az 1-3 évet, amikor még nem tudom, mennyire lesz nehéz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!