Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legnehezebb időszak?

Melyik a legnehezebb időszak?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 10:37
A kérdező szavazást indított:
1-3 hónap
3-6 hónap
6-12 hónap
1-3 év
3-6 év
6-10 év
10-13 év
13 - 16 év
16-18 év
28 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Minden kornak megvan a maga nehézsége.
2022. jún. 4. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Mindig az, amiben éppen vagyunk. És amin már túl vagyunk, arra nosztalgiával gondolunk vissza, hogy nem is volt rossz
2022. jún. 4. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekfüggő. Illetve nem lehet összehasonlítani a pár hónapos babát az érettségiző tinédzserrel, amikor abban a korban vannak meg már kb nem is emlékszik az ember az éjszakázásra, amit meg akkor pokolként élt meg az egy emlék csak, miközben az ajtócsapkodós tinibalhé meg a valóság éppen akkor, nehéz mérlegre állítani őket.
2022. jún. 4. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Kozhely de tenyleg igaz h minden kornak megvan a nehezsege es szepsege. A dackorszak pl eleg kemeny, de en megis az elso 3 honapot mondanam, amig meg nem ismered ki annyira, csak talalgatsz miert sir mit akar, a visszajelzesei is eleg egyoldaluak… aztan ahogy megismered a babadat es osszerazodtok mar konnyebb. Meg nekem 3 honapos kezdte ataludnk az ejszakakat az is konnyebbseg volt
2022. jún. 4. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

"Mindig az, amiben éppen vagyunk. És amin már túl vagyunk, arra nosztalgiával gondolunk vissza, hogy nem is volt rossz."

Hát nem tudom, én pl sosem gondolok arra, hogy jaj, bárcsak megint magatehetetlen kisbabák lennének, akik csak sírni tudnak. Persze, irtó cukik voltak, imádtam akkor is őket, tök szívesen nézegetem vissza a képeket-videókat, és még azt sem mondhatom, hogy problémásak lettek volna bármilyen szempontból... De ha választhatok, akkor inkább legyenek ekkorák, mint most (kisiskolás fiú + ovis lány). Már kialakult a személyiségük, lehet velük rendesen kommunikálni, programot szervezni, megértik ha elmagyarázok valamit, stb.

De nem jelöltem be semmit, mert amúgy ennek a szavazásnak nem sok értelme van. Akkor lenne egy kicsit is reprezentatív, ha csak és kizárólag olyanok szavaznának, akiknek van már legalább egy 18+ gyerekük, mert ők túl vannak az összes korszakon. Most én pl milyen alapon jelöljem be az 1-3 évet, amikor még nem tudom, mennyire lesz nehéz később?

2022. jún. 4. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
8,5 évnél tartunk, 2-3 éves kora között volt nem iszonyatosan nehéz
2022. jún. 4. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik nehéz időszak.
2022. jún. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!