Ma nagyon nehéz szatyrot cipeltem haza a boltból és azóta érzem a hasam alját. Lehetett baja a babának?
Ha baj lenne elkezdesz vérezni. kérdés mennyire tapadt meg a baba, ha minden rendben van nem lesz baj.
Maga a baának nem lesz baja hanem a méhtartó izmok feszünek meg, kinyílik a méhszáj vagy leválik a placenta. de ha nem vérzel semmi baj sincs. ha igen irány a korház.
Én magamból indulok ki. Amióta tudom, hogy jön a 2. baba, azóta minimálisan emelgetem a fiamat és egyáltalán nem cipelem. Lehajolok, legugolok hozzá, de nem cipelem.
Aki a 2. babát várja, az azért hozzászokik a cipeléshez egyébként, nemúgy, mint aki azelőtt nem cipekedett napi szinten 10 kg-ot. De lehet, hogy nagyon rosszul gondolom.
Vigyázni kell magadra, ezt tudomásul kell venned. Ha van más választásod, akkor nem kell bizonyítanod, micsoda strapabíró csaj vagy, inkább bízd a bevásárlást másra, vagy kisebb adagokban vásárolj.
Én is nagylegény voltam, emelgettem 12 literes vizesvödröket, bicikliztem, aztán az utolsó trimesztert 1000 Cg-vel kellett kihúznom... De a babának nem hinném, hogy baja lehet, de azért ez a hashúzódás épp elég jel arra, hogy most megvannak a magad korlátai, és jobb a korlátokon belül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!