Andika82 kérdése:
Ajánlanátok valamit rettenetes gyomorsavra?
Figyelt kérdés
Örök életemben az üres ecetet meg tudtam inni, és jól is esett. Tegnap ettem egy paradicsomot, és egész éjjel égett a nyelőcsövem a sok savtól. Mitől változott meg?2008. dec. 19. 12:26
1/10 anonim 

válasza:

én a rennie-t eszem félidős korom óta.még kipróbálhatod a ht-kekszet,a pattog tengerit meg a nyers krumplit is álltalába ezek is beszoktak válni.36 hetes kismami
2/10 anonim 

válasza:

Próbálj ki egy kis kanál kristálycukrot elszopogatni!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2008. dec. 19. 13:29
4/10 anonim 

válasza:

A Salvus víz nagyon jó,rá,és tehesek is ihatják.
5/10 anonim 

válasza:

Nekem égett a gyomrom és sok volt a savam a terhességem alatt, nekem a háztartási keksz segített. 3-4 db-ot megettem és jobb lett.
7/10 anonim 

válasza:

pár korty hideg tej,pattogatott kukorica,puffasztott rízs,ht keksz.
9/10 anonim 

válasza:

szia! én mindkét babámmal nagyon sokat hánytam a sok sav miatt.. Maalox-ot ajánlott a védőnőm.. a másik védőcsaj pedig Neurosan-t.. mindkettő utálatosan rossz ízű.. de sajnos amikor a sav már marta a nyelőcsövem akkor bármit be tudtam venni. Jobbulást!
10/10 anonim válasza:
a hideg házitej a legjobb ! a bolti az annyira nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!