Gyomorégésre, gyomorsavra mit ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Már 4 napja nagyon kínoz, éjszaka se tudok aludni, olyan gyomorsav jön felfele hogy már megőrülök. Már sok mindent kipróbáltam amit ajánlottak de nem használ. A renniet szedem most de 1-2óráig tart. Valamit ajánlanátok. Miért ennyire rossz? Eddig nem volt csak a terhesség elején. 30 hetes kismama2011. júl. 30. 10:47
1/10 anonim válasza:
nekem a Rennie tabletta és a jó nagy pohár hideg tej segített :)
2/10 anonim válasza:
Rennie tabletta se volt rossz, de nalam tenylegesen a kiwi valt be. :]]
3/10 anonim válasza:
Szedheted a Renniet ha kell gyakrabban is (bár nem olcsó mulatság tudom). 1 nap alatt akár 11db-ot is be lehet szedni. :O Nekem a tej sem jött és semmi más csak a Rennie de nekem se tart sokáig a hatása. ja, még rágózni szoktam az valamiért jó talán mert mozgatja a nyelőcsövet, nem tudom de attól mindig jobb egy picit.
4/10 anonim válasza:
Szódabikarbóna, vízzel. Olcsó és nekem bevált.
5/10 Akire77 válasza:
Szia nekem is a szódabikarbona és a háztartási keksz vált be a legjobban
6/10 anonim válasza:
Szia!Én 23 hetes vagyok és egy cipőben járunk,a Rennie nem vált be, sem a tej,a keksztől meg még nagyobb lett a savam,a szódabikarbóna azt mondták veszélyes mert kilyukadhat a gyomrom most ajánlották a Talcidot a patikában ezt szedem egy hete reggel és este nagyon jó kitart egész nap és éjszaka is!(már nem kell ülve aludnom)
remélem neked is segit
7/10 anonim válasza:
Nekem egyedül a Salvus víz vált be gyomorégésre. Amikor nagyon szenvedtem napi 1 dl-t megittam étkezés előtt belőle. Pocsék íze van, de csak az vált be.
31h km
8/10 anonim válasza:
zöld árpa tabletta amióta szedem soha nem ég a gyomrom...
9/10 anonim válasza:
Nekem a nődokim a Nilacidot írta fel. Illetve recept nélkül kiadják. Elvileg nem ajánlják terhesen, mert nincsen vele elég tapasztalatr, gyakorlatilag ezer éves szer és csak természetes anyagot tartalmaz, ezért szedhető.
10/10 anonim válasza:
3,vagyok! Tényleg a Salvus víz is nagyon jó! Vagyis ahogy előttem is mondták nagyon rossz az íze de használ! :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!