Szeretnék venni gyomorégésre, gyomorsavra valami működő gyógyszert, tablettát. Van valami hatásos?
Oké, lehet, hogy hülyeséget beszélek, de sajnos nekem az alkoholtól ilyen problémáim vannak. Korábban nem volt, ám ugyebár hétévente változunk, 21. életévem után nem sokkal ezt dobta a gép. Még két sör után is erős gyomorfájdalmaim vannak. Mikor haza érek, már órák teltek el az utolsó alkohol bevitelem óta, teljesen jól vagyok, ám amint lefekszek az ágyra, bumm, mintha erre készült volna a szervezetem! Hirtelen szédülök (ha behunyom a szemem akkor aztán főleg), fáj a gyomrom, egyfolytában mocorog, wc-re kell járnom, gombóc a torkomban (később hányás), majd miután az egész estét végig szenvedtem jön a gyomorégés olyan erősen, hogy összegörnyedek belé.
Azért írom le nektek ilyen részletesen, és ne haragudjatok meg érte, de hátha tudtuk erre valami jobb diagnózist annál mint ez, hogy az alkohol tényleg gyomorsavat okoz nálam. Ha pedig ez van, akkor van rá valami jó dolog? A Rennie reklámját szoktam látni, de nem próbáltam még.
Várom a válaszokat, minden ilyen éjszakám kész harc a szervezetemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!