Ha magas a crp es vorosversejt sullyedes, de nincs panaszom, akkor mi a teendo?
Elore leszogeznem, hogy szombaton megyek az orvosomhoz ultrahangra, jelengleg szabadsagon van es nem is tudom elerni.
16 hetes vagyok es a crp ertekem 8,6 lett a vorosversejt sullyedes meg 23.
Akkor vmi gyulladas van a szervezetemben?! Nincs semmi panaszom. Ez most akkor mit jelent? Vizelet eredmenyem holnapra lesz.

Most néztem, 43 volt a süllyedés 2 hetes laboron.
10 és 12-es voltam.

9-es vagyok. Ez érdekes. Remélem nem lesz bajom, ha beszedem.
Amúgy lehet, hogy amiatt írt fel, mert én még az elején vagyok (ma vagyok 7+5) és valami más miatt lenne a gyulladás? Vagy már ilyen korán is okozhatja a terhesség?

Szerintem neki lehet van egy kis gyulladás a szervezetében és azért kapta az antibiotikumot, mert még az elején jár, és lehet ekkor még nem indokolt ekkora eltérés (csak írom, nem vagyok orvos).
De ez lehet egy kis megfázás vagy esetleg intim fertőzés miatt is, amit lehet még észre sem vett, de már a vér kimutatja, ezért is jó minél előbb kikezelni.
Ha olyan gyógyszerről van szó, amit lehet terhesség alatt, akkor nyugodtan beszedheted, nekem is kellett egyszer antibiotikum, meg ismerek másokat is, akiknek úgyszintén. Sajnos benne van ilyenkor a pakliban ugyanúgy.

9-es vagyok. Köszönöm szépen a kedves szavakat :)
Beszedem a gyógyszert. Ismerem már rég óta a doktornőt, évek óta hozzá járok és nem az a fajta, aki feleslegesen ír fel mindent. Csak még annyira új ez az egész, nehezen kapcsolok át, hogy már nem vehetem be ugyan azokat, mint eddig például. Fura ez még :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!