Olyan ital ami energiát ad terhesség alatt?
Lehet hülye kérdés,de a 27.hétben vagyok,és egyszerűen állandóan álmos vagyok és fáradt.
Energiaitalt egyértelmű,hogy nem iszom viszont hátha valaki ismer olyan italt ami egy kis energiát ad terhesen.
Mászkálós heteim vannak sajnos,pihenni nem igazán van időm max este,vagy ha nap közben is akkor sem elég az az 1-2óra mert csak fáradtabb leszek.
Valami ötlet vagy tipp esetleg valakinek?

Kavet ihatsz nyugodtan.
En naponta egy medium flat white-ot ittam meg ket reszletben. Ha ezt kihagytam akkor a vernyomasom kb 87-91 volt, szedultem es fajt a fejem is.
Az orvosom mind varta hogy a 3 trimeszterre nagyobb lesz a vernyomasom de nem igy lett. Kv nelkul 90 korul volt. 8 honapos voltam mikor mondta hogy igyak 1 dl jo fajta voros bort, kb 2 naponta, de azt nem tudtam. Haromszor megprobaltam de mindig rosszul lettem tole.
Nekem ígyis magas a vérnyomásom nem tudom hogy így akkor mit lehet-mit nem,de rákérdezek majd a dokinál szerintem hátha tud valamit ajánlani.
Köszönöm a segítséget mindenkitől!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!