Olyan ital ami energiát ad terhesség alatt?
Lehet hülye kérdés,de a 27.hétben vagyok,és egyszerűen állandóan álmos vagyok és fáradt.
Energiaitalt egyértelmű,hogy nem iszom viszont hátha valaki ismer olyan italt ami egy kis energiát ad terhesen.
Mászkálós heteim vannak sajnos,pihenni nem igazán van időm max este,vagy ha nap közben is akkor sem elég az az 1-2óra mert csak fáradtabb leszek.
Valami ötlet vagy tipp esetleg valakinek?

Azért vagy fáradt, mert pihenésre van szüksége a szervezetednek. Éppen egy új kis embert “gyártasz” saját magadból, pihenned KELL.
(Nem, nem betegség, én pl abszolút nem voltam fáradékony egyik gyerekkel sem, dolgoztam, költöztünk, mindent csináltam. De ha valaki fáradt, akkor az pihenjen.)

Napi 200mg koffein jöhet, ez 2 eszpresszó, vagy 4 zöld tea, ami szimpatikus. Egyébként az energiaital sem ördögtől való, ha megiszol 1-1 dobozzal délután, sem lesz semmi bajotok.
Amúgy hát igen, vitaminok, megfelelő táplálkozás, pihenés. Oké, hogy menős napjaid vannak, de ha pihenni kell, hát pihenni kell, nem kis meló egy új emberkét létrehozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!