Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan ital ami energiát ad...

Olyan ital ami energiát ad terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés,de a 27.hétben vagyok,és egyszerűen állandóan álmos vagyok és fáradt.

Energiaitalt egyértelmű,hogy nem iszom viszont hátha valaki ismer olyan italt ami egy kis energiát ad terhesen.

Mászkálós heteim vannak sajnos,pihenni nem igazán van időm max este,vagy ha nap közben is akkor sem elég az az 1-2óra mert csak fáradtabb leszek.

Valami ötlet vagy tipp esetleg valakinek?

2022. máj. 30. 13:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy fáradt, mert pihenésre van szüksége a szervezetednek. Éppen egy új kis embert “gyártasz” saját magadból, pihenned KELL.

(Nem, nem betegség, én pl abszolút nem voltam fáradékony egyik gyerekkel sem, dolgoztam, költöztünk, mindent csináltam. De ha valaki fáradt, akkor az pihenjen.)

2022. máj. 30. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
KV
2022. máj. 30. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Kávé, kola, tea. Mindet lehet, csak mértékkel
2022. máj. 30. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
1%
Hell, Red bull
2022. máj. 30. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Sokat kell pihenned. kávé és cukros italok esetleg mértékkel.
2022. máj. 30. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Zöld tea,fekete tea mehet
2022. máj. 30. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Napi egy kávé belefér, és figyelj arra, hogy folyamatosan egyél-igyál! Ha a baba megeszi a vércukrod, attól is elfogyhat az energiád (lassú felszívódású szénhidrátokat érdemes nasizni), illetve ha mindenképp muszáj menned, ügyelj a Mg pótlásra is. De inkább engedj a testednek és pihenj :)
2022. máj. 30. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Napi 200mg koffein jöhet, ez 2 eszpresszó, vagy 4 zöld tea, ami szimpatikus. Egyébként az energiaital sem ördögtől való, ha megiszol 1-1 dobozzal délután, sem lesz semmi bajotok.

Amúgy hát igen, vitaminok, megfelelő táplálkozás, pihenés. Oké, hogy menős napjaid vannak, de ha pihenni kell, hát pihenni kell, nem kis meló egy új emberkét létrehozni.

2022. máj. 30. 14:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam,hogy az energia ital teljesen tabu.Ezért sem iszom pedig szeretem,na meg azért sem mert nem igazán érnek sokat
2022. máj. 30. 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is kávét iszom a megengedett mennyiségben. Nélküle a béka segge alatt a vérnyomásom.
2022. máj. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!