Miért nem tud józanul gondolkodni ha terhes egy nő???
Napok óta mást nem lehet olvasni minthogy 3x teszi fel ugyan azt a tesztet....
Megkérdezi hogy mit lehet enni terhesen?!
Az hogy eszükbe se jut a Google-t használni már vicc.
Mi van a nőkkel??
Miért megy el az agyuk terhesen??????
Szuper fusztrált és bipoláris vagyok .
Köszönjük a sok okasnak!.értelmezve olvasni sokat segít!
“En is csak 1 kérdést fogalmaztam meg mint mindenki más itt!😉
Ha neked ez a kerdés nem tetszik vagy nem hasznos nem kell válaszolni🤣🤣🤣”
Pontosan ez igazok azokra a kerdesekre is, amiket te most lehurrogtal:) ha nem tetszik egy kerdes, gorgess tovabb es foglalkozz vele
Mennyien élnek ebben a virtuális valóságban.
Elképesztő, hogy valaki annyira magáénak érzi ezt az oldalt is, hogy, mint valami GyK Őrmester járőrözik a kérdések között, és eldönti, mi hülyeség, mi nem, ráadásul őt még "zavarja" is, olyannyira, hogy egész nap ezen kattog, meg fejből tudja, a héten hányszor volt megkérdezve, sőt, íráskép meg százalékok alapján "tudja", hogy ugyanaz a személy írja.
Hát... Nem lennék a helyedben, ha egy netes fórum ennyire felzaklat. Mi van akkor, mikor a való életben is jön egy zavaró dolog? Szanatórium? 😃
Bocs h tudom h hányszor ír ki egy ember ugyan azt a kérdést!
Igen látom mert ha lehet segítek amennyire tudok(talán ez nem bűn)
De miután 3 napig 3x futok bele ugyan abba a kérdésbe ugyan azzal a fotóval azért az már gáz.
Bocs hogy empátiával próbálok hozzá állni a kérdezőhöz de ilyenkor már nekem is elfogy a cérna!nyilvan vagyok annyira inteligens h nem rúgok bele!de igen most jól esett kiírni és látni más hogy áll ehhez a dologhoz!
Látszik ,h ki az aki csak hisztizni és kötekedni jár ide!
😉
Hát nálad biztos!
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!