Hogy lehet megeleloznj, hogy felszallo fertozes miatt koraszulesem legyen?

Napi egyszeri mosás mióta túlzás?
Amit én használok, semmi olyan nincs benne, ami a sima tusfürdőkben benne van. Parfüm, parabén (amit terhesen amúgyis kerülni kell), és társai.
Ez ilyen 50 éves berögződés. De mindenki azzal mosdik amivel akar, jó kis Dove meg Isana tusfürdő. 😂

Itt komoly fogalomzavarok vannak.
Az intim mosakodás nem az irrigálást jelenti...
Jo engedjuk el ezt az intim mosokodo temat sztem😃 alapveto higienia, ennyi.
De akk nem erdemes neha vitagyn c vagy hasonlo termeket hasznalni?

Nekem méhnyak elégtelenségem van, ezért kiemelten fontos volt a felszálló fertőzés megelőzése (is).
Az orvosom hüvelyi probiotikum használatát javasolta heti 3x, egész terhesség alatt. Nem szabta meg, hogy pontosan melyik legyen; én Canesflor-t használtam, és mellette nagyon figyeltem minden higiénés dolog betartására.

12#
Látom ez az "50 évvel ezelőtti " meg nálad berögződés.. 😂
35 vagyok csak, hogy megnyugtassalak..
Egy egészséges női nemi szervnek, hüvelynek semmi szüksége tejsavtablettára, öblítésre vagy állandó mosogatásra, mivel még a túl gyakran használt, de kíméletes szerek is kikészítik. A kiszáradt bőr és a nyálkahártya pedig baromira fogékony a gyulladásra, fertőzésekre. Így erős folyás, irritáció, gombás és vagy bakteriális fertőzés is kialakulhat pont a túlzásba vitt higiénia miatt. Ilyenkor a legrosszabb amit csak tehetsz, ha duplán elkezdessz mosakodni.. - helyette orvoshoz kell fordulni.
Mindenkinek más a bőre, a ph értéke is lehet eltérő tartományon belül, a baktériumflórája, éppen ezért mindenkinek más válik be. Ellenben a ló másik oldalára való átbillenés senkinek sem tesz jót.

Szia. Nekem volt koraszülésem felszálló fertőzés miatt. A következő terhességemnél havonta vett az orvos kenetet és küldte laborba.
Én annyit csináltam még pluszban, hogy ha lehetett, akkor csak otthon mentem el wc-re. De bárhová mentem, volt nálam fertőtlenítő és lefújtam a wc-t, amit használni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!