Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2000 cg értékkel 24 hetesen...

Lyoni kérdése:

2000 cg értékkel 24 hetesen pihenni kell? Illetve mitől rovidul? Az orvos nem mondott semmit, kiskönyvben vettem észre, hogy azt írta bele. Bár leleten cg 3000 van. Koraszules miatt érdekelne.

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 28 hetes vizsgálaton volt 2100, konkrét ágynyugalmat nem írtak elő, de sokat kell feküdni és a testmozgás a sétában ki kell merüljön, nincs terhestorna, nincs pakolászás, hajolgatás, házasélet. Mondjuk engem be is fektettek 3 napra megfigyelésre és tüdőérlelőt kaptam a fenyegető koraszülés miatt, úgyhogy én a helyedben visszamennék a dokihoz, hogy ezzel most mi is a helyzet.
2021. aug. 9. 05:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja meg a fürdést mondta még a doki, hogy hanyagoljam, csak ez kiment a fejemből, amúgy sem fürdök se kádban, se strandon. De nekem ugye 1 ujjnyira nyitott is, neked a 2000-es érték alapján nem, így könnyen lehet, hogy rád enyhébb óvintézkedések vonatkoznak.
2021. aug. 9. 05:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen házasélet alapból nincs az eleje óta, meg direkt zuhanyzok.

2021. aug. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!