Mi számít koraszulesre utaló gorcsolesnek? Az az igazi osszegornyedos gorcsoles? Ma olyan furán érzem magam. Fajdogal az alhasam, beleim sem jók. 29khm
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 17:54
1/6 anonim válasza:
lehet, hogy betegség, vagy baba nyom valamit. Görcsölésnek koraszülésnél erősnek kell lennie, nem tudsz ki egyenesedni és nem múlik el.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) attól féltem hogy esetleg nem éreznem meg ha baj van. De így mostmár akkor tudom hogy amit mist érzek az inkább kellemetlen mint igazi gorcsoles. Lehet csak növekszik a baba azért vannak ma ilyen olyan furcsa érzések az alhasban.
2022. jan. 1. 18:03
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. jan. 1. 18:08
5/6 anonim válasza:
Én a 36. héten szültem és nem görcsöltem előtte, elfolyt a magzatvíz, más előjel nem volt.
6/6 Elány válasza:
Nekem 32 hetesen a furán érzemből fél nap után 10 perces fájások lettek. Nem görnyedtem a földig de az a nem mozdulok mert nem tudok érzés kb 30-40 mpig. A kórházban leállították. 36 hetesen éjfélkor arra riadtam, hogy folyik a víz. 1 től egyből 2 perces fájásokkal már nem volt visszaút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!