Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi számít koraszulesre utaló...

Mi számít koraszulesre utaló gorcsolesnek? Az az igazi osszegornyedos gorcsoles? Ma olyan furán érzem magam. Fajdogal az alhasam, beleim sem jók. 29khm

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy betegség, vagy baba nyom valamit. Görcsölésnek koraszülésnél erősnek kell lennie, nem tudsz ki egyenesedni és nem múlik el.
2022. jan. 1. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) attól féltem hogy esetleg nem éreznem meg ha baj van. De így mostmár akkor tudom hogy amit mist érzek az inkább kellemetlen mint igazi gorcsoles. Lehet csak növekszik a baba azért vannak ma ilyen olyan furcsa érzések az alhasban.
2022. jan. 1. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok. Kérdező nő a méhed, nől a baba nyúlnak a szalagjaid.

[link]

[link]

2022. jan. 1. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. jan. 1. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a 36. héten szültem és nem görcsöltem előtte, elfolyt a magzatvíz, más előjel nem volt.
2022. jan. 1. 18:15
 6/6 Elány ***** válasza:
Nekem 32 hetesen a furán érzemből fél nap után 10 perces fájások lettek. Nem görnyedtem a földig de az a nem mozdulok mert nem tudok érzés kb 30-40 mpig. A kórházban leállították. 36 hetesen éjfélkor arra riadtam, hogy folyik a víz. 1 től egyből 2 perces fájásokkal már nem volt visszaút :)
2022. jan. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!