Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet megeleloznj, hogy...

Hogy lehet megeleloznj, hogy felszallo fertozes miatt koraszulesem legyen?

Figyelt kérdés
Pl ha hasznalok idorol idore vigyn c-t az megelozi ezt a oriblemat? Akinek mar volt ilyen annak mit javasolt a dokija? En meg 2 het mire megyek az enyemhez es kivancsi lennek addig a tapasztalatokra
2022. máj. 30. 07:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem, most éppen is van panaszod? Vagy minek szeded a vigynt?
2022. máj. 30. 07:22
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Beteg vagy? Akkor az orvos ír fel gyógyszert.
2022. máj. 30. 07:23
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Van valami probléma? Akkor azonnal orvos. Ha meg csak úgy félsz…. Soroljam mi minden miatt lehet még parázni terhesen? Inkább nem :)
2022. máj. 30. 07:24
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Megelőzni úgy lehet, hogy probléma esetén az első adandó alkalommal orvoshoz mész. Sok esetben nem is lehet megelőzni, mert tünetmentes is lehet a fertőzés (a bakteriális) így csak kenetvétellel lehet diagnosztizálni.
2022. máj. 30. 07:26
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Megelőzni amúgy meg megfelelő intim higiéniával, sok folyadék fogyasztással, és rendszeres vizelet laborral lehet. Nem tudom mi értelme van állandóan nyomkodni be valamit, ha nincs panasz.
2022. máj. 30. 07:26
 6/22 A kérdező kommentje:

Nincen semmi panaszom jelenleg, volt mar egy koraszulesem es elveszitettukegy kisbabat. Ezuttal minden amire rahatassal birhatunk azt szeretnem kizarni. Most megyek eloszor az uj dokimhoz, eddig nemetorszagban eltunk, most koltoztunk haza, remelem o majd ellat minden hasznos tanaccsal, addig is kivancsi vagyok tapasztalatokra.

Tehat jelengleg nem szedek semmit es nincs is panaszom. Csak erdekel hogy lehet megelozni a tunetmentes fertozeseket, amik koraszuleshez vezetnek

2022. máj. 30. 07:36
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Háááát.. szerintem csak ha kéthetente kenetet vetetsz és vizeletlabort csináltatsz.
2022. máj. 30. 08:23
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Megfelelő, de nem túlzásba vitt higíénia. Itt első sorban arra értem, hogy nem kell orrba szájba irrigálni, ilyen olyan intim mosakodóval fürdeni, nonstop tisztasági betétet hordani, mert ezek teljesen tönkre vágják a természetes ph értéket, a betét meg kíválló táptalaja a gombának, ezálltal fogékonyabb lehetsz a fertőzésekre.

Normális jól szellőző pamut bugyi, ami nem tanga.

Férj pedig húzzon óvszert.

2022. máj. 30. 08:38
 9/22 anonim ***** válasza:
16%

Az intim mosakodóval már mi a baj? Nem 50 évvel ezelőtt vagyunk, semmi olyat nem tartalmaz, amit ne lehetne minden nap használni. Vagy talán a sima tusfürdőkben található SLS, SCS, BHA, parabén, parfüm annyira hiányzik?

Nekem terhesség elején volt egy fertőzés, a patikában ajánlottak intim mosakodót, azóta nem volt semmi, ennek már 5 hónapja.

2022. máj. 30. 08:47
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

9#

A túlzása vitt intim mosakodók többet ártanak mint használnak, ahogy a törlőkendők is..

Terhesség alatt megváltozik a hormonháztartás, ilyenkor sokkal fogékonyabb a szervezet.

2022. máj. 30. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!