Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen megeszitek az előző...

Terhesen megeszitek az előző napi főtt ételt?

Figyelt kérdés
Hűtőben tartva, mikróban melegítve. Pl. rakott kel, bolognai, spenót, tökfőzelék, levesek. Gombapörkölt például már rizikósnak számít? Húst nem eszek, szóval a darált húst pl lencsével, vagy beyond meat cuccokkal helyettesítem. Halat, garnélát eszem, de azt frissen ahogy készítem. Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy fent leírtakat megehetem másnap is jól felmelegítve.

2022. máj. 30. 02:07
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
19%

39

Akinek nincs agya és nem tud gondolkodni nem érdemes foglalkozni.

Itt ha a kérdezőnek nem tetsző a hozzá szólásod akkor te vagy a hü..e

Engedd el!

Rájön majd h ennél bonyolultabb lesz a gyerek nevelés😉

2022. máj. 30. 16:06
 42/48 anonim ***** válasza:
17%

Azért az is komoly, hogy szoptatás közben valaki unalmában itt kötözködik. De még le is írja, hogy unatkozik, és azért csinálja a cirkuszt 🤣

Igazi kórképet fel lehetne állítani. 🤣

2022. máj. 30. 17:33
 43/48 anonim ***** válasza:
41%
Nem kötözködtem, csak a hisztis reakcióra reagáltam, ha az nincs akkor az emojinál nem lett volna több. Amilyen stílusban válaszolt,na abba már beleálltam,csak azért mert kismama attól még miért ne válaszolnék vissza? Ha ő unalmában gyakorizhat akkor én miért nem? 🤣 Így is mindenkivel kedvesnek kell lenni kezdve a postástól az anyósig. Legalább egy vadidegennel had legyen az ember teljesen őszinte🙃
2022. máj. 30. 17:59
 44/48 anonim ***** válasza:
41%
Ja és tanácsot kért, a könyv amit írtam konkrétan leír MINDENT ami terhesség során jöhet mint tünetek, hogy mit lehet enni stb. Ha neki ez nem jó akkor ez van🤷‍♀️
2022. máj. 30. 18:24
 45/48 anonim ***** válasza:
25%

Azért az vicces ,hogy többen írtak úgy ,h érezhető a válszból h gáz a kérdés!azzal persze nincs bajotok!

Aki meg kimondja na az a legnagyobb bu..kó.

2022. máj. 30. 18:34
 46/48 anonim ***** válasza:
Ennyi dologra egyszerűen beteges lenne odafigyelni terhesség közbe. Akinek van rá energiája, azt igen irigylem
2022. jún. 2. 17:29
 47/48 anonim ***** válasza:
Persze. :) Már csak azért is, mert dolgozni is az otthon főzött ételt hozom, ha naponta rendelnék, csak azért, hogy friss legyen, nem lenne miből babakocsit venni. :D Plusz én mindig több napra főzök, mert nincs erőm napi szinten főzicskézni. Nem hiszem, hogy ebből gond lenne (gombát, halat nem ettem terhesség előtt se, ezekről nem tudok nyilatkozni).
2022. jún. 3. 11:20
 48/48 anonim ***** válasza:
Én nem ettem meg másnapi kaját. Nem kívántam már.
2022. okt. 11. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!