Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen megeszitek az előző...

Terhesen megeszitek az előző napi főtt ételt?

Figyelt kérdés
Hűtőben tartva, mikróban melegítve. Pl. rakott kel, bolognai, spenót, tökfőzelék, levesek. Gombapörkölt például már rizikósnak számít? Húst nem eszek, szóval a darált húst pl lencsével, vagy beyond meat cuccokkal helyettesítem. Halat, garnélát eszem, de azt frissen ahogy készítem. Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy fent leírtakat megehetem másnap is jól felmelegítve.

2022. máj. 30. 02:07
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%
Én simán megettem másnap is bármit.
2022. máj. 30. 11:44
 22/48 anonim ***** válasza:
59%
2-es vagyok. Azért küldtem ennyit,mert egy ekkora hülye kérdés ennél többet nem érdemelt. Komolyan a kismamasag elveszi az ember józan eszét? Mellesleg van gyerekem és igen simán mindent megettem, nyers dolgokat nem ehetsz ,mint pl. sushi. Ja és a hal és garnéla is hús...
2022. máj. 30. 12:28
 23/48 A kérdező kommentje:
#22, Megjött az aktuális megmondó hárpia. Rajtad kívül mindenki tudott normálisan válaszolni. Ki kérdezte van-e gyereked? Meg onnantól, hogy elsőre egy emojit sikerült oda okádni számomra 0 haszna van bárminek, amit itt ide nyenyeregsz. Mással próbálkozz, mert az ilyen hőbörgő libák nem hatnak meg.
2022. máj. 30. 12:41
 24/48 anonim ***** válasza:
59%

Azért írtam hogy van gyerekem,mert ilyenkor sokszor azt válaszolják,hogy biztos nincs azért írod ezt meg ezt.

Attól még tényleg túl aggódod ezt, egyszerűen ilyen eszembe sem jutott,hogy teljesen főtt kaja a hűtőben káros lehet-e. Ha valamit nem tudtam azt is neten megneztem, nem tetszik hogy ostobanak neveztem a kérdést ez van attól még ostoba kérdés. 🤭

Nyers dolgot nem ehetsz, örülj hogy nem vagy terhességi cukorbeteg,mert akkor az összetevőket is figyelned kéne a diétánál...

2022. máj. 30. 12:47
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mindent ehetsz, ami hütődbe van. másnap és harmadnap is jó leves és társaik.
2022. máj. 30. 13:54
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
22. Te vagy aki kérdést is írt ki erről? Hogy milyen idióták a kismamák? Ugyanaz az ötödik osztályos íráskép. Nem azon károgsz a saját kérdésednél, hogy milyen bunkó mindenki, meg beszólogatnak? Miközben te itt okoskodsz, úgy hogy a fejedben fogócskázik a 3 molylepke :D
2022. máj. 30. 14:01
 27/48 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem szoktam kérdést kiírni, de szoptatás közben nem a helyesírást nézem, persze tudom ha nincs mibe belekötni akkor ebbe nagyon szeretnek beleállni,de hé erre van a gyakori mindenki saját magát adhatja mert névtelen, így a te véleményed is elfogadom, ez az oldal erről szól. Aki ezért megsértődik hát nem tudom mire számít itt. Azért nem atomtudomány hogy ehetsz hűtőben lévő kaját terhesen,főleg ha esélytelen volt hogy megromoljon. Ráadásul elején csak egy meh emojit raktam ki, de kérdező ezen is halálosan besertodott😅 ennyi idő alatt több szaklapot is végig olvashatott volna.
2022. máj. 30. 14:32
 28/48 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg, csak 0 haszna van az emojidnak. Én ha nem tudok hasznos, vagy kulturált választ adni, akkor arra a kérdésre nem válaszolok. Nem érzek késztetést, hogy beszólogassak, hogy szerintem a kérdés hülyeség. Enélkül is leírhattad volna, hogy szerinted semmi alapja az ezen való aggódásnak, mint ahogy más is megtette és ezzel semmi gond nincs is.Nem atomtudomány, de attól függetlenül gondolom megkérdezhetem ki mit gondol erről. Viszont itt lezártam a veled való értelmetlen beszélgetést. Egyikünk sem fogja meggyőzni a másikat. Meg azért ennyit nem is ér ez az egész.
2022. máj. 30. 14:46
 29/48 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy talán inkább akkor szoptatás közben szoptass, ne az észt oszd. Ha már ilyen sok eszed van.
2022. máj. 30. 14:48
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Még második harmadik nap is, kaját nem dobunk ki, akkor sem ha terhesek vagyunk
2022. máj. 30. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!