Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen megeszitek az előző...

Terhesen megeszitek az előző napi főtt ételt?

Figyelt kérdés
Hűtőben tartva, mikróban melegítve. Pl. rakott kel, bolognai, spenót, tökfőzelék, levesek. Gombapörkölt például már rizikósnak számít? Húst nem eszek, szóval a darált húst pl lencsével, vagy beyond meat cuccokkal helyettesítem. Halat, garnélát eszem, de azt frissen ahogy készítem. Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy fent leírtakat megehetem másnap is jól felmelegítve.

2022. máj. 30. 02:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
97%
Igen
2022. máj. 30. 02:13
 2/48 anonim ***** válasza:
88%
🤦‍♀️
2022. máj. 30. 02:16
 3/48 A kérdező kommentje:
#2 Mit hüledezel? 😃 Ki kényszerített, hogy reagálj? Nem tudsz aludni?
2022. máj. 30. 02:21
 4/48 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne lehetne megenni?

Én sok mindenben "parásnak" számítok, de megeszek mindent melegítve. Húst is! Gombát nagyon amúgysem szoktam meg halat sem.

Ezt ki mondta, hogy egy leves pl "rizikósnak számít"? Mitől lenne rizikós? 🤣

2022. máj. 30. 02:53
 5/48 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a fentiek közül bármit.
2022. máj. 30. 02:56
 6/48 A kérdező kommentje:
Csak a gombapörköltre értettem, hogy esetleg az rizikós-e. Én is úgy gondolom, hogy nyugodtan meg lehet enni másnap a főtt ételt. De találkoztam olyannal, aki szerint csak aznap frissen. Csak kíváncsi voltam ki mit gondol, hogy vélekedik a többség.
2022. máj. 30. 02:56
 7/48 A kérdező kommentje:
Akiktől direktbe kérdeztem, ők mondták, hogy simán megeszik. Aki azt mondta, hogy csak aznap eszi meg, tőle nem kérdeztem, csak hogy ne legyen logikai ellentét a kérdésekben meg az előző válaszomban, mert tudom, hogy van aki szeret ezekre ráugrani 😄. És köszi az eddigi válaszokat!
2022. máj. 30. 03:00
 8/48 anonim ***** válasza:
32%
A gombát leszámítva az már tényleg túlzás.
2022. máj. 30. 03:03
 9/48 anonim ***** válasza:
95%
Még harmadnap is... 🤷‍♀️
2022. máj. 30. 04:36
 10/48 anonim ***** válasza:
94%
Megeszem. Kivéve ha tejszínes és a nagy eszemmel egész éjjelre kinthagytam a konyhában hűtés nélkül. De ez utóbbit nem terhesen se eszem meg.
2022. máj. 30. 06:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!