Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenem viszket elküldtek...

Mindenem viszket elküldtek laborba, valami máj problémára gondolnak. Mi lehet ez, Valaki járt hasonlóan?

Figyelt kérdés
Szinte mindenem viszket, csak a törzsem és az arcom nem, de azon kívül mindenem, még a fülem is. Meg cukros is vagyok, szigorú diétán tartanak, fogytam 2 kg -t 28 hetes vagyok és csupán 5 kilóval vagyok több mint terhesség előtt és megdöglök éhen és az édesség után. Nagyon elegem van, pedig ezt leszámítva teljesen jól vagyok.
2008. dec. 18. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
szegény! nagyon sajnállak. Nem lehet allergia esetleg? dobjál be egy calcium pezsgőtabit ha van. Ártani nem árt! Jobbulást!
2008. dec. 18. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
szia na hátha nem m ájad hanem allaergia...de ne aggódj, s 5 kg az pont jó, én össz 7 kg t híztam egész terhesség alatt
2008. dec. 18. 22:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem allergia én is arra tippeltem, lecseréltem az öblítőt, hátha az a bűnös, próbáltam a calciumot de a nőgyógyász mondta, hogy ez máj probléma lehet és irány a labor. Pedig csak úgy megemlítettem hogy vakarózok már vagy 2 hete, nem is gondoltam hogy ez ekkora bajt jelezhet. Terhesség alatt előfordul állítólag, csak azt még nem tudni mi a gond 3 vizsgálatot kért. Hát nemmtudom mi ez azért keresek sorstársakat, hátha valaki járt már így.
2008. dec. 18. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is azt olvastam, hogy ez máj-, illetve epeproblémára utal ez az őrült viszketés.
2008. dec. 19. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egész testre kiterjedő viszketésnél valóban a májra gondolnak, jó, hogy ha ezt kivizsgálják. (állítólag terhesség alatt renyhébb lehet a máj működése és nem bont le olyan intenzitással egy anyagot, mint ahogy kellene és ez okozza a viszketést) Mindenesetre ne aggódj! Biztos nem komoly annyira. A diétához kitartást kívánok!
2008. dec. 19. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltam a laborban! A jó hír az, hogy a májammal semmi baj, egyszerű terhességi allergia. A rossz hír meg az, hogy semmit nem tudnak rá adni. Vagyis Pipolfent, de attól meg hülye leszek vagy ha nagyon elhatalmasodik akkor kaphatok vénásan szteroidot, de azt meg nem akarom. Tehát márciusig vakarózok, de egyre rosszabb és már mindenem viszket.
2008. dec. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!