Ha a párom nem alkalmas apának, megtehetem-e hogy nem hozom tudomására hogy gyereke lesz? Lehet-e a baba csak az enyém jogilag? Elméleti kérdés. Nem élünk együtt!
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 19:17
21/29 anonim válasza:
Hát azért... nem ez az ideális. Akkor sem ha rengeteg nő van, aki így járt. De direkt így vállalni, mert minden férfi disznóóóó. Mi lesz, ha fiad lesz, ő is az? És ha lányod, akkor féljen előre? És ha majd az apjára hasonlít külsőre vagy vérmérsékletre? Ha a legjobbat akarod annak a gyereknek, akkor ezen kellene azért dolgozni egy pszichológussal. Az ilyenféle áldozathozataloknál kezdődik a szeretet, hogy nem arra mutogatsz, hogy de van rosszabb, hanem megpróbálsz jobb lenni.
22/29 anonim válasza:
Legjobb akkor nem elmondani neki, mert mi van, ha nem írja alá a lemondó nyilatkozatot, beleszólhat, mikor megy a gyerek külföldre, ezt innen a gyakoriról tudom csak mondjuk, meg abba is, ha esetleg te magad szeretnél külföldre költözni a gyerekkel együtt nyilván. Csak a bonyodalom származna belőle. Ha nincs szükséged a pénzre, ne szólj neki. Bárki hivatalos szerv kérdezné, ki az apja, mondd meg, hogy nem tudod. Még a nevét se tudod a lehetséges illetőnek, így senki nem fog nyomozni, rád sem tudnak nyomást gyakorolni, hogy vedd fel a kapcsolatot vele, próbáld megtalálni, meg ilyenek.
23/29 A kérdező kommentje:
Nyilván mindegy a neme, nagy szeretetben nevelném, nem mindem férfi disznó, csak én nem találom meg az igazit.
Nincs szükségem a pénzére. A gyerekem nyugalma többet ér.
2022. máj. 15. 21:04
24/29 anonim válasza:
Azért várd ki a pozitív tesztet és az ultrahangos megerősítést azért mert eléggé úgy beszélsz mintha terhes volnál:D
25/29 A kérdező kommentje:
Nyilván kivárom, nem élem bele magam.
2022. máj. 15. 21:08
26/29 anonim válasza:
Egy nagyon picit nem tudnál még várni a gyerekkel? Persze ha most nem sikerült esetleg.
Lehet később találkoznál olyannal, akivel megéri belevágni. Nem tudom hány éves vagy, de ha még belefér, adhatnál még magadnak egy esélyt.
27/29 anonim válasza:
Nem lenne egyszerubb egy abortusz? Ellenes vagyok de minek megkeseriteni a gyerek eletet? Egyszer ugy is kerdezni fog az apjarol.. es hidd el merhetetlenul megfog utalni ha nem mondod el az igazat es kiderul..
28/29 A kérdező kommentje:
Hátha még valaki olvas. Nem lettem várandós, és a párommal szakítottam. Elkeserítőnek tartom mennyire nem lehet tervezni senkivel a mai világban. Csak magunkra számithatunk.
2022. jún. 5. 21:27
29/29 anonim válasza:
Kar, hogy szakitottal vele, meg varhattal volna par honapot, hatha addig teherbe esel. Es csak akkor szakitani, ha már megvan a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!