Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a párom nem alkalmas...

Ha a párom nem alkalmas apának, megtehetem-e hogy nem hozom tudomására hogy gyereke lesz? Lehet-e a baba csak az enyém jogilag? Elméleti kérdés. Nem élünk együtt!

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 19:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Hát azért... nem ez az ideális. Akkor sem ha rengeteg nő van, aki így járt. De direkt így vállalni, mert minden férfi disznóóóó. Mi lesz, ha fiad lesz, ő is az? És ha lányod, akkor féljen előre? És ha majd az apjára hasonlít külsőre vagy vérmérsékletre? Ha a legjobbat akarod annak a gyereknek, akkor ezen kellene azért dolgozni egy pszichológussal. Az ilyenféle áldozathozataloknál kezdődik a szeretet, hogy nem arra mutogatsz, hogy de van rosszabb, hanem megpróbálsz jobb lenni.
2022. máj. 15. 20:26
 22/29 anonim ***** válasza:
20%
Legjobb akkor nem elmondani neki, mert mi van, ha nem írja alá a lemondó nyilatkozatot, beleszólhat, mikor megy a gyerek külföldre, ezt innen a gyakoriról tudom csak mondjuk, meg abba is, ha esetleg te magad szeretnél külföldre költözni a gyerekkel együtt nyilván. Csak a bonyodalom származna belőle. Ha nincs szükséged a pénzre, ne szólj neki. Bárki hivatalos szerv kérdezné, ki az apja, mondd meg, hogy nem tudod. Még a nevét se tudod a lehetséges illetőnek, így senki nem fog nyomozni, rád sem tudnak nyomást gyakorolni, hogy vedd fel a kapcsolatot vele, próbáld megtalálni, meg ilyenek.
2022. máj. 15. 20:59
 23/29 A kérdező kommentje:

Nyilván mindegy a neme, nagy szeretetben nevelném, nem mindem férfi disznó, csak én nem találom meg az igazit.

Nincs szükségem a pénzére. A gyerekem nyugalma többet ér.

2022. máj. 15. 21:04
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
Azért várd ki a pozitív tesztet és az ultrahangos megerősítést azért mert eléggé úgy beszélsz mintha terhes volnál:D
2022. máj. 15. 21:07
 25/29 A kérdező kommentje:
Nyilván kivárom, nem élem bele magam.
2022. máj. 15. 21:08
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

Egy nagyon picit nem tudnál még várni a gyerekkel? Persze ha most nem sikerült esetleg.

Lehet később találkoznál olyannal, akivel megéri belevágni. Nem tudom hány éves vagy, de ha még belefér, adhatnál még magadnak egy esélyt.

2022. máj. 15. 21:52
 27/29 anonim ***** válasza:
16%
Nem lenne egyszerubb egy abortusz? Ellenes vagyok de minek megkeseriteni a gyerek eletet? Egyszer ugy is kerdezni fog az apjarol.. es hidd el merhetetlenul megfog utalni ha nem mondod el az igazat es kiderul..
2022. máj. 16. 09:11
 28/29 A kérdező kommentje:
Hátha még valaki olvas. Nem lettem várandós, és a párommal szakítottam. Elkeserítőnek tartom mennyire nem lehet tervezni senkivel a mai világban. Csak magunkra számithatunk.
2022. jún. 5. 21:27
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Kar, hogy szakitottal vele, meg varhattal volna par honapot, hatha addig teherbe esel. Es csak akkor szakitani, ha már megvan a gyerek.
2022. jún. 6. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!