Ha a párom nem alkalmas apának, megtehetem-e hogy nem hozom tudomására hogy gyereke lesz? Lehet-e a baba csak az enyém jogilag? Elméleti kérdés. Nem élünk együtt!
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 19:17
11/29 A kérdező kommentje:
Kérdésem ihletője egy kislány akit a szülei ide-oda rángatnak, és sajnos én sem szerettem a kötelező láthatásokat kicsiként, apám nem tud mit kezdeni egy gyerekkel.
2022. máj. 15. 19:29
12/29 anonim válasza:
Akkor minek csináltál vele gyereket?
13/29 A kérdező kommentje:
Mondom hogy elmélet!!! még nem tudom hogy összejött-e. De hidd el, engem is felnevelt anyám, én is fel fogom a sajátom.
2022. máj. 15. 19:33
14/29 anonim válasza:
De áruld már el milyen párkapcsolat ez??? Nekem a párom azért a párom mert szeretem, tisztelem, eszembe nem jutna a háta mögött ilyen, ráadásul akkor alcazod majd a hasad?? Mikor teherbe estem tavaly nyáron én is ketelkedtem kicsit benne jó apa lesz e, de magamban is, most meg a vak is látná milyen apa, nekem a, legnagyobb visszajelzes hogy az 5. 5 hetes fiunk úgy néz rá mint az istenre.
15/29 A kérdező kommentje:
Úgyérzem nem akar hosszútávon velem lenni, pedig az elején lelkes volt. Én is az voltam. De mióta tudom hogy nem szeret, azóta én sem tudom őt. De még remélem hogy változik.
2022. máj. 15. 19:50
16/29 anonim válasza:
14. Gondolom valami összejárunk kapcsolat, ahol most késik a menzesz...
17/29 A kérdező kommentje:
Még nem késik, de képzeld én szeretnék gyereket, de azt a mintát láttam mindenhol hogy apuci szarik bele. Rengeteg nő ott van hagyva terhesen még a tervezett babaknal is.
2022. máj. 15. 19:59
18/29 anonim válasza:
Írjon alá egy lemondó nyilatkozatot az a legtisztább
19/29 A kérdező kommentje:
Ugy tudom csak a láthatásról mondhat le, gyerektartásrol nem, kivéve ha lenne új pasim aki örökbefogadja a picit.
2022. máj. 15. 20:21
20/29 anonim válasza:
Nincs miről lemondania, ha nem tesz apasági elismerő nyilatkozatot. Márpedig gondolom nem tesz. Jogilag így ő senkije a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!