Ma 1szer éreztem mozogni a babámat, sokkal többször szoktam érezni egy nap alatt. Baj lehet? Vagy? 24hetesek lettünk pont ma
Nem akarlak megijeszteni, de nekem is görcsökkel kezdődött... s.z.e.x. közben, sétáláskor, nagyobb súly megemelésekor... Nekem a köldökömtől lefele, illetve köldöktől oldalt, kb 4-5 cm-re fájt, de nagyon... Görcsök voltak.... 1 perc séta után meg kellett álljak... Ha van rá lehetőséged pihenj sokat! Csak lazán a s.z.e.x.-el, lassú séták, max 3 kg emelés... És feküdj inkább a bal oldaladon. Úgy jobb az oxigénellátás.
Lépcsőzés nem valami jó dolog... pláne ha fáj. Inkább pihenj. Még 15 hét van hátra, valahogy húzd ki addig :)
Ám ne ijedj meg, nincs baj! :)
Pihenj sokat!
Mi 1-2hete a szexet hagyjuk, mert olyan érzés volt mintha ott benn lenne valami amibe beleütközik, és akkor megbeszéltük hogy valahogy majdcsak kibírjuk a baba fontosabb ennél...
A görcsök van mikor fekve, sétálva jönnek, nem nagyon csak picikét, szóval nem mondanám hogy fáj, de azért megérzem, és néha belenyilal
Az azért van, mert nyúlik a méhed, meg az egész berendezésed átalakuláson megy át... Ezek normálisak :) szedjél Magne B6-ot, az elég jó az ilyen fájásokra. Nemsoká elkezdhet majd nyilallani a szeméremcsont felett... az pedig azért van, mert tágul a medencecsont. Továbbá ha sokat ülsz érezhetsz fájdalmat a gyomor felett a bordáidban(mintha megütötted volna, olyan erős fájdalom)... az is normális :)
Szegény dokimat mindig riadóztatom, amint fáj valami :)
Remélem segÍtségedre voltam :)
Igen, nagyon nagy segítségemre voltál, és ezt köszönöm.
Legalább nem izgulok, hanem tisztában vagyok vele hogy mi miért van, és ezzel sem ártok a babának hogy ezeken idegeskedek.
:)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!