Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma 1szer éreztem mozogni a...

Ma 1szer éreztem mozogni a babámat, sokkal többször szoktam érezni egy nap alatt. Baj lehet? Vagy? 24hetesek lettünk pont ma

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ma az én babám is alig mozog!
2010. szept. 17. 17:07
 2/14 A kérdező kommentje:
ÉS ennek mi lehet az oka?Nagyon megijedtem, délután még nem is éreztem.
2010. szept. 17. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Megjött a front, sok baba nagyon megérzi, ilyenkor vagy nagyon lelassulnak, vagy épp kirúgják a "ház" oldalát.
2010. szept. 17. 17:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor tehát biztos hogy nincs semmi baj a picivel?
2010. szept. 17. 17:13
 5/14 A kérdező kommentje:

A kis drágám pont ebben a pillanatban rúgott egyet, mondván nyugi anya semmi bajom:)

Annyira kis gondolatolvasó:)

Boldog babavárást mindenkinek, és köszönöm a megnyugtató válaszokat

2010. szept. 17. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Van, hogy kivesznek egy-egy szabad napot ők is :)

Jajj, én is megvoltam sokszor ijedve, még a sürgősségire is bementem, de megnyugtattak, hogy szoktak ilyet csinálni... Megnéztük uh-n, és minden rendben volt :)

Másnap már a lelkemet is ki akarta rúgni :)

Amúgy ma az én Babóm is lustácska...

Tegyél be neki valami zenét, hátha reagál rá. Vannak az ilyen éneklő plüss állatkák, ha van egy olyanod, próbáld meg azzal egy kicsit mozgásra bÍrni. Tedd a pocidra és úgy zenélj neki :) Ha többször csinálod, megfogja szokni, és rúgni fog rá. De ha nem reagál rá akkor se ijedj meg, lehet épp a te Babód csendben reagálja le :)

További jó Babavárást!

27+6 heteske :)

2010. szept. 17. 17:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak én vagyok ilyen parás:) Ez megnyugtató:)

Csak azt vártam hogy napról napra többet és erősebben mozog, erre ugyanannyit kb és gyengébben.

Ti mikortól kezdtétek erőteljesen érezni a babamozgását?

2010. szept. 17. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:

No, a kis Drága, felébredt akkor :)

Én kb 18-19 hetesen már biztos voltam benne, hogy a Babám mozog, addig csak talán gondoltam, de mint kiderűlt, az is Ő volt :)

Nekem nagyon aktÍv volt. Aztán megerőltettem magam és megakart születni a 24. héten, bekerültünk a kórházba mert befordúlt, meg kinyÍlt a méhszáj, erős fájásaim voltak... akkoriban nem is mozgott, tudtam, hogy baj van... Érződik az a mozgásán mikor valami nem oké... Aztán elkezdett "rendesen" mozogni, de máshogy, más érzés volt. A kórházba mondták, hogy azért nem érzem úgy, mert nő, és kevesebb a helye.

Hazajöttünk a kórházból, mocorgott, hogy majd kiugrott, majd egy délelőtt semmi... Egyből mentünk megint a kórházba, de minden oké volt, jöttünk is haza. Volt még egy eset, akkor meg a dokimhoz mentem el gyorsan :) ott is minden rendben volt :)

Elmagyarázta a doki, hogy nem kell megijedni, különböző kis praktikákkal mozgásra lehet őket bÍrni, ha érzed, hogy mozog, még ha kicsikét is, akkor nincs semmi baj. Ilyenkor jön a plüss maci, vagy mobiltelefonról csengőhang, vagy egy kis Vivaldi-Tavasz :) (csak nem nagyon hangosan, azt nem szabad)

Ha baj van megérzed. Én se hittem el, de tényleg úgy volt.

Nyugi, ilyenkor már nem lesz baj :)

(nekem is azért volt, mert sokat sétáltam, dombról le, dombra fel... meg hát nem akarlak megijeszteni, de a s.z.e.x. -csak óvatosan :) )

FelkészÍtettek arra, hogy egy idő után nem fog olyan sokat mozogni, mert nem lesz helye. De a korházban más kismamákon olyanokat láttam, hogy azt mondtam, ilyen nem létezik!!! Szabályosan látszott, amint húzta a Baba a könyökét az anyujának a pociján! Tátott szájjal bámúltam, életembe ilyet nem láttam, nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges... De tényleg mondta, hogy kevesebbet mozog, de mikor mozog, akkor az egész berendezést átrendezi az anyujában :) Másnap kibújt az a Baba, 39. hétre :) Olyan érdekes... egyik nap még bent van, nézem amint mozog az anyujában, másnap pedig kint alszik mint egy kis angyalka...

Csodás dolog ez az egész :)

Szóval, csak nyugi :) Minden rendben odabennt :)

(20+6 heteske)

2010. szept. 17. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
*27+6
2010. szept. 17. 17:57
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi hogy leírtad a történetedet.Az a lényeg hogy nem lett semmi gond!

Lehet hogy nekem a sok lépcsőzéstől van?Inkább itthon kéne maradnom táppénzen?!

Amugy rengeteget keményedik a hasam, és néha görcsölök is.

Lehet megbeszélem és akkor a 25,héttől maradok itthon..

Boldog babavárást!

2010. szept. 17. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!