Tudom, hogy a terhesség alatt a szív többet dolgozik az átlagosnál, de én néha úgy érzem, mintha ki akarna ugrani a helyéről. Még akkor is így van, ha fekszem.16 hetes vagyok. Érzett valaki hasonlót?
Terhesség alatt magas lehet a vérnyomásod tartósan is akár.Nekem is voltak ilyen gondjaim.Mi vettünk egy vérnyomás mérőt.Szerintem ha tudsz te is vegyél, egy párnapig mérd naponta 3-5ször és tájékoztasd az orvosod.Nekem az utólsó hetekben annyira magas volt,hogy minden ctg vizsgálatra vinnem kellet hogy mennyiket mértem.Sőt hallottam olyat is akinek gyógyszert adtak.Mert a magas vérnyomás is árthat a babának.
Szerintem mindenképpen szólj a dokidnak.
Remélem semmi komoly gond nincs!
Minden esetre ne aggodalmaskodj.Próbálj minél stresz mentesebben élni!És vigyázz magadra!
Jó egészséget neked, és a babádnak!
hät en is neha csodälkozok,hogy meg nem kaptam szivrohamot...reggel felebredek,es 90a pulzusom...de ällitolag normälis,mert jobban dolgotik a sziv...
14hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!