Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fogok ki mindig olyan...

Miért fogok ki mindig olyan pasikat akik nem szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
Úgy elvagyok keseredve, nagyon vágyom egy kisbabára. Többször jártam már úgy, hogy évekig voltam olyan kapcsolatban ahol vártam, hogy majd eljön az idő, de a végén mindig hoppon maradtam. Most megint egy olyan kapcsolatban vagyok, ahol vegülis a párom még nem akar, de nekem már nincs sok időm közeledek a 40-hez,akkor pedig már nem szeretnék szülni. Tudom hagyjam el, de arra már nincs időm újra ismerkedjek, megint évekig valakivel legyek és jöjjön a baba Fáj bele gondolni, hogy nekem már soha nem lesz. Most azon gondolkodom elhagyom, felmondok a munkahelyemen amit utálok, de pont a baba miatt vagyok ott innnen lenne jó elmenni szülni. De ha elhagyom és felmondok az egyenlő azzal, hogy nem szülök többet. Annyira nehéz, hogy mindig annak kell lennie amit a pasi akar, de amit én szeretnék az sosincs.
2022. máj. 11. 20:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%

Köszi 17es. Én azért mindig úgy képzeltem el ezt a childfree dolgot, hogy ez inkább a 20as korosztályban népszerű aztán jön a nagy szerelem és akkor jönnek az ösztönök..

Én bevallom 3 olyan párt ismerek akinek nincs gyereke abból 1-nek nem lehet és kettő nem akar. Egyiknél a kettőből a nő idősebb 10+évvel mint a pasi a másikban főleg nehéz körülmények miatt nem lett és már nem is lesz baba. Szóval a legtöbb ismerősöm kinőtte ezt

2022. máj. 11. 21:32
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Az ilyen mucsó-macsó pasi, aki semmiért nem akar felelősséget vállalni, csak "èlni", szórakozni 35-40 èvesen is, mâr nem igen fog megkomolyodni.

Ahogy telik az idő egyre nehezebb belevágni. Mindig talál okot, amiért nem akar mêg...

Ha valami oknál fogva össze is jönne a baba, nem tartana ki sokáig melletted.

Úgyhogy èn a helyedben nem félnék másik pasit keresni. Nem mindenki vàr hosszú éveket a gyerek kérdéssel. :)

2022. máj. 11. 22:04
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Nézd ha ő nem akar gyereket te pedig igen akkor más az életcélotok.. Azt hiszem nincs miről beszélni, csak a döntést nehéz meghozni
2022. máj. 12. 00:48
 24/25 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem azért nem akarnak tőled gyereket, mert már idősebb vagy. Ha régóta együtt lennétek oké, talán.. De első gyereket fiatal nőtől akarnak általában.
2022. máj. 12. 07:27
 25/25 anonim ***** válasza:
24%
Vannak hasonló cipőben járok is, nem szabad feladni kérdező. Egyedülállóként is lehetsz anya, ezzel a pároddal szakítsál.
2022. máj. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!