Miért fogok ki mindig olyan pasikat akik nem szeretnének gyereket?
Figyelt kérdés
Úgy elvagyok keseredve, nagyon vágyom egy kisbabára. Többször jártam már úgy, hogy évekig voltam olyan kapcsolatban ahol vártam, hogy majd eljön az idő, de a végén mindig hoppon maradtam. Most megint egy olyan kapcsolatban vagyok, ahol vegülis a párom még nem akar, de nekem már nincs sok időm közeledek a 40-hez,akkor pedig már nem szeretnék szülni. Tudom hagyjam el, de arra már nincs időm újra ismerkedjek, megint évekig valakivel legyek és jöjjön a baba Fáj bele gondolni, hogy nekem már soha nem lesz. Most azon gondolkodom elhagyom, felmondok a munkahelyemen amit utálok, de pont a baba miatt vagyok ott innnen lenne jó elmenni szülni. De ha elhagyom és felmondok az egyenlő azzal, hogy nem szülök többet. Annyira nehéz, hogy mindig annak kell lennie amit a pasi akar, de amit én szeretnék az sosincs.2022. máj. 11. 20:53
11/25 A kérdező kommentje:
Igen más munkahely is fizet, csak nem mindegy mennyit. Nagyon is számít hány évet dolgozol egy helyen annál több a fizetés.
2022. máj. 11. 21:15
12/25 anonim válasza:
Igazából én úgy érzem te már magadnak válaszoltál. Nem akarsz várni, olyan munkahelyed van ahol van annyi bevételed, hogy egymagad is felnevelni egy gyereket, ketyeg a biológiai órád.. szóval..
Kézenfekvő lenne hogy azt várd megerősítésként tanacsnak, hogy: "véletlen ess teherbe" aztán lesz ami lesz.
13/25 anonim válasza:
Hát ez érdekes, mert én meg childfree vagyok, de még a gyereket nem akaró pali is arra ébredt mellettem, hogy akar. :D Úgyhogy rájöttem, hogy az a titok, mondd a pasinak, hogy nem akarsz, egyből besértődik, hogy nem akarod továbbszaporítani az ő csodálatos génjeit. Egyébként ezeket a pasikat kérd már meg lécci, hogy lépjenek be a gyerekmentes csoportba, egy csomóan örülni fognak nekik.
14/25 anonim válasza:
Én elég öreg vagy már ehhez így nemigazan követem a trendeket de ezekben a childfree csoportokban milyen korú nők vannak?
15/25 anonim válasza:
Elolvastam és látom, már van gyereked, tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán nincs. Sajnos nem értem, minek még egy? Meg ez a naivitás ennyi idősen, hogy apukával akarod felnevelni...ez valami vicc? Hány családot tudsz mondani, ahol apuka és anyuka neveli a közös gyereket, és nem valami elcseszett mozaikban neveli mindenki valakinek a gyerekét?
16/25 anonim válasza:
+1 kérdés 13as. Egy childfree miért olvasgat (válaszol?) a terhesség kategóriában? 🤔
17/25 anonim válasza:
"Én elég öreg vagy már ehhez így nemigazan követem a trendeket de ezekben a childfree csoportokban milyen korú nők vannak?" Van ott mindenféle. Childfree ismerőseim között vannak huszonévesek és ötvenhez közeledők is, és egy részük szingli.
18/25 A kérdező kommentje:
Tévedsz nem ezt várom, mint írtam családban szeretném felnevelni, de nyilván erre is felkell készülni, hogy egyedül maradok. Egész életben csak magamra számíthattam, magamat tartottam el, gondolom ezért van ez bennem, hogy ha egyedül is helyt kell állnom legyen miből.
2022. máj. 11. 21:23
19/25 anonim válasza:
Na jó de hát el kell dönteni ez esetben mit szeretnél jobban. Egy babát, vagy egy babát egy pasival. Mert ha egy babát mindenek előtt és minden áron akkor arra ott a megoldás. Ha nem minden áron, akkor szerintem fogadd el azt ami van. Vagy aki van. Nyilván ha van egy gyereked már, akkor az más szitu, mintha nem is lenne.
Egyébként meg ha nem első gyerek akkor simán nem akkora gond ha 40+osan szulsz. De hát te tudod.
20/25 A kérdező kommentje:
14-as lehet ezt kéne. 😄
2022. máj. 11. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!