Lehet tatár beefsteaket enni, ha már átestem a toxoplazmózison?
A listeria nem a sajtban van, hanem az allatok bélcsatornájában és így a trágyával együtt a zöldségeket.
üdv egy mikrobiológus
#21 Listeria monocytogenes köszönni szépen nagyon jól el van a hütő hőmérsékletén, elég hütőbarát bacika. Szerintem a kérdező tudja, hogy nyers húst nem érdemes fogyasztani, ugyanakkor lágysajtokra is felakartam hívni a figyelmét, hogy terhesség idején hanyagolja. (kifejezetten ez a kedvence szaporodasi helye a L. Monocytogenesnek, a mikrobiológus előadó mondta, szerintem vele kénne erről vitáznod és nem velem).
Lennél te mikrobiológus...
Igen, jól bírja a hideget, de semmi köze a sajtokhoz.
Ilyen az, mikor a h.lye okoskodik :)
Legalább néznék utána mielőtt beégeted magad.
Küldöm sok szeretettel a "mikrobiológusnak", remélem hozzájárulhatok a szellemi fejlődésedhez. Biztos tudsz angolul is.
Ennyi ne legyél már ostoba :D kb. 2 perc lenne a te szinteden lévő cikkeket átböngészni, ha már angolul nem tudsz.
Lefordítom neked az egyszerűség kedvéért hogy a google fordító mit adott volna ki, ha beírod.
“ L. monocytogenes jelenléte a sajtokban származhat az összetevőkből, különösen a nyerstejből, vagy származhat a feldolgozó üzem környezetéből, beleértve a berendezéseket, a személyzetet vagy a késztermékek és a nyersanyagok közötti keresztszennyeződést. ”
:D
Na leesett már mennyire beégtél?
#26 üzenem, hogy lehetett volna tovább is fordítani.
De aki akar utána néz, mit nem érdemes fogyasztani terhesség folyamán, és megbeszéli az orvosával, az a legbiztosabb. De igazat adok a 27esnek, nem kellett volna egymásnak tovább üzengetni, mert jobb nem lett ezzel senkinek se.
“ #26 üzenem, hogy lehetett volna tovább is fordítani.”
Minek, mikor egyértelműen leírja a gyengébbek kedvéért és a kedvesnek, aki azt hiszi, hogy a sajt a Listeria fő forrása, hogy keresztszennyeződés útján kerül a sajtba.
Csak egy icipicit kéne utána nézni ahelyett, hogy marhaságokat írogatunk.
“ De aki akar utána néz, mit nem érdemes fogyasztani terhesség folyamán, és megbeszéli az orvosával, az a legbiztosabb. ”
Mert a nőgyógyász marha kompetens ilyen kérdésekben, valóban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!