Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A lelet szerint nem estem még...

A lelet szerint nem estem még át a toxoplazmózison?

Figyelt kérdés
[link] 11 hetes terhes vagyok
2021. febr. 17. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem estél àt.

Bálam egy gyereknél sem nézték, pedig van macskám... esélyesebb a nem jól megmosott krumpli, répa okán elkapni.

Egy kis vicces , de helytáló video a témában:

[link]

2021. febr. 17. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, hogy majd többször rá kell nézni a terhesség alatt. Nem nézik automatikusan. Kérni kell. Én sem estem át se terhesség előtt sem alatt. Pedig macskák között nőttem fel és macskával élek most is.
2021. febr. 17. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se estem át rajta, most 4 macskám van, terhesen mindig az egyik cicámmal aludtam és gyerekkorom óta mindig születtek kismacskáink, akik után takarítottam folyton a kakát, szóval biztos voltam benne, hogy, átestem rajta, de nem.
2021. febr. 17. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Dettó ugyan ez. Macskákkal keltem feküdtem mindig is. Figyelek igen h jól megmossam a zöldség gyümölcsöket mióta terhes vagyok.
2021. febr. 17. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak kerd, hogy tobbszor ellenorizek a terhesseg alatt. Szinte az osszes macskam utcarol mentett volt, voltam atmeneti befogado, kezeltem ruhes, beteg, alig par hetes es oreg macskakat is. Megsem kaptam el. Sokat kerteszkedek is, de terhesen csak kesztyuben, es alaposan megmosok minden gyokerzoldseget.
2021. febr. 17. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Elkaphatod mástól is. Mosatlan zöldség vagy gyümölcs és nyers hús is hordozza.
2021. febr. 18. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!