Mit csináljak? Adjatok tanácsot! A többi lent.
Nekem a 36. héten iszonyatosan sok, magas értékű méhösszehúzódásom volt a ctg szerint (amúgy éreztem is), ezért a doki azt mondta, hogy még egy hétig én is szedjem a magnéziumot! Én be is vettem, mert nem akartam, hogy idő előtt érkezzen meg a baba. S még magnézium mellett is volt egy csomó méhösszehúzódásom, szóval szerintem talán csak egy picit enyhítette, de elmulasztani már nem tudja azt, aminek előbb-utóbb muszáj megtörténnie. :)
Én a 37. héten kezdeném el inni a málnalevél teát. Én mondjuk homeós bogyózni fogok, mert nagyon alacsony a cukrom, és arra nem jó a málnalevél tea, de én sem akartam a magnéziumot egyszerre szedni a bogyókkal.
Amúgy sógornőm a magnéziumot végig szedte, mert iszonyatos lábgörcsei voltak, és 4 óra alatt megszült...
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.Azt hiszem akkor az lesz,hogy szedem a mg-ot tovább és iszom napi 1 bögre teát 2 helyett.
Nálam azért jelent szülés közeli állapotot ez a szám,mert 3.szülésem lesz és az előző babával is végig zárt voltam eddig a pontig.Amikor 2111 lett a méhszájam már a baba feje is iszonyatosan lent volt,és 2 nap múlva meg is született 2,5 óra alatt,kb. 4 fájás és 2 tolófájás után.A korházban a lépcsőn alig tudtam felmenni annyira nyomott már a feje.Most is ugyan azt a nyomást érzem,mint régen 2 nappal előtte,és a doki is megerösítette a tényt.Annyira nyom odalent,hogy azt hittem aranyerem van,úgy ki van nyomva a ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!