Elkezdtem a 10. hetemet. Adjatok tanácsot mit csináljak a rettentő fáradsággal?!
Ma fél9-kor keltem a fiammal,de 11-kor le kellett dőlnöm,mert nem bírok állni sem,állandóan nyúlik a szám,nagyon fáradt vagyok.Gyerek mellett nem igazán tudok pihenni,szerintetek,hogy vészeljem át? Most is úgy ülök a gépnél,mint egy szellem!
Hetek óta szenvedek a fáradsággal,de úgy érzem egyre rosszabb!Összenyom a saját testem!Iszonyat!Feküdnék egész nap!
Mikor lesz ennek vége,és mit ajánlanátok ellene,h fitt legyek megint?!
A fiammal nem voltak tüneteim,úgyhogy ezek újak számomra (émelygés,hányinger - hányás nélkül -,fejfájás,stb)
Köszi a válaszokat.
Anyuék itt vannak délelőtt,de 11-kor mikor lepihentem a gyerek állandóan jött,és piszkált.Nem figyeltek rá eléggé,én meg nem szóltam,h szeretnék pihenni.Mivel még nem tudják,h jön a 2.unoka.... Majd 20-án adjuk a tudtukra,és anyósoméknak is... :)
Utána majd rájuk sózom a gyereket sűrűbben,hogy tudja pihenni.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!