Elkezdtem a 10. hetemet. Adjatok tanácsot mit csináljak a rettentő fáradsággal?!
Ma fél9-kor keltem a fiammal,de 11-kor le kellett dőlnöm,mert nem bírok állni sem,állandóan nyúlik a szám,nagyon fáradt vagyok.Gyerek mellett nem igazán tudok pihenni,szerintetek,hogy vészeljem át? Most is úgy ülök a gépnél,mint egy szellem!
Hetek óta szenvedek a fáradsággal,de úgy érzem egyre rosszabb!Összenyom a saját testem!Iszonyat!Feküdnék egész nap!
Mikor lesz ennek vége,és mit ajánlanátok ellene,h fitt legyek megint?!
A fiammal nem voltak tüneteim,úgyhogy ezek újak számomra (émelygés,hányinger - hányás nélkül -,fejfájás,stb)
Köszi a válaszokat.
Az elso harmadot mormota korszaknak nevezik.Ez van hamarosan jobb lesz,addig pedig pihenj amig tudsz.En siman aludtam 12 orakat.meg jo hogy a gyerekem ilyen nagy alvo volt.
Este 8-reggel 8-ig kepes voltam aludni,es aztam meg delutan is szundiztam.
Mara elmult most meg nem tudok aludni az a bajom.
34hkm
Szia! Szerintem ha nem akarsz kikészülni szóljatok 20-a előtt a szüleidnek, hogy jön a 2. pici! És aludj,aludj,aludj!!!! Nem segít ilyenkor semmi csak a szundi!
Gratula a második picihez!
Köszönjük szépen.
20-án lesz a fiam két éves!Reggel szoktam olyat csinálni,h bekapcsolom neki a kedvenc meséjét,átölelem (hogy érezzem,ha elmegy mellőlem),és úgy alszik még félórát,órát.... De mostanában az sem segít! :S
Délutáni alvást nem igényli,nagy kínszenvedés árán tudom eltenni kb. félórára aludni,úgyhogy két napja nem erőltetem azt sem!
Álmos nemis vagyok annyira,inkább fáradt.Szóval az jót tesz,ha lefekhetek,és bámulhatok ki a fejemből például!
Éjjel is minden mozdulatra felkelek,annyira megszoktam,mikor picike volt a fiam,h figyelgettem.Olyan éberalvó vagyok!
Remélem lassan elmúlik.Köszi mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!