Barnázás esetén problémamentes terhesség?
Sziasztok! Arra irányulna a kérdésem,hogy aki barnázott a terhessége elején, problémamentesen zajlott le a terhessége?
Mióta megtudtam,hogy valaki lakik a pocakomban, folyamatosan van barna folyásom. Két orvost kérdeztem meg,mindkettő magnézium szedését javasolta,és pihenést. Nagyon bántott a dolog,ezért elmentem egy ultrahangra ahol mindent rendben találtak,nagyon korai terhességet állapítottak meg. Az első "rendes" ultrahangra kb 2 hét múlva kell mennem.
Kaptam progeszteronos kúpot,az alhasi fájdalmam megszűnt,a barnázás is sokkal halványabb és kevesebb lett,de sajnos nem múlt el. :( Egyenlőre nincsenek "terhes tüneteim",annyit veszek észre,hogy sokkal fáradékonyabb vagyok,ezen kívül semmi nincs.
Mégis addodom,hogy minden rendben legyen.
Köszönöm ha írtok tapasztalatokat!
Igen, nekem is az elmaradt menstruációtól kezdve volt folyamatos a barnázás, így értettem a 4. hetet. De ez korántsem jelenti azt, hogy nálatok is szomorú vége lenne. Minden terhesség más és más. Szorítok!
8-as és 10-es válaszoló
Szia
Nem tudom hogy az első baba vagy sem .. rendszeresen legyen uh, én nem vészesen barnaztam a wc papír sem jut el akkor vettük észre mikor hüvelyi uh kezdtük a 12 hetes genetikai uh -on mert nekem van kötény hasam és hasi uh nem tudta rendesen megnézni a babát és akkor mondta a doki hogy a méhlepény mélyen tapad és teljesen rajta van a méhszájon sok pihenés és no szex😂 ahogy nől a méh elvileg feljebb kerül ha nem császár lesz..
A
Köszönöm, igyekszem pozitívan hozzáállni. Picivel több mint 2 hét van még az első "rendes" ultrahangig. Nem szerettem volna túl hamar menni. Első baba lesz, igen. :)
Egyébként úgy indult,hogy azt hittem meg fog jönni. Minden tünet társult hozzá,de most volt az első hónap,hogy nem görcsöltem rá,hogy vajon a hónapban lesz-e baba. Decemberben vágtunk bele a "projektbe". :)
6-os válaszoló vagyok.
Mint írtam az első terhesség nekem is így végződött, a második problémamentesen semmi barnázás, vérzés. Nagyon sajnálom, ami történt, kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!