Barnázás esetén problémamentes terhesség?
Sziasztok! Arra irányulna a kérdésem,hogy aki barnázott a terhessége elején, problémamentesen zajlott le a terhessége?
Mióta megtudtam,hogy valaki lakik a pocakomban, folyamatosan van barna folyásom. Két orvost kérdeztem meg,mindkettő magnézium szedését javasolta,és pihenést. Nagyon bántott a dolog,ezért elmentem egy ultrahangra ahol mindent rendben találtak,nagyon korai terhességet állapítottak meg. Az első "rendes" ultrahangra kb 2 hét múlva kell mennem.
Kaptam progeszteronos kúpot,az alhasi fájdalmam megszűnt,a barnázás is sokkal halványabb és kevesebb lett,de sajnos nem múlt el. :( Egyenlőre nincsenek "terhes tüneteim",annyit veszek észre,hogy sokkal fáradékonyabb vagyok,ezen kívül semmi nincs.
Mégis addodom,hogy minden rendben legyen.
Köszönöm ha írtok tapasztalatokat!
Jelen. 6. héten barnázni kezdtem, és úgy a 10. hétig tartott, vaginálisan kellett nagy dózisban progeszteront alkalmaznom, mellette magnézium, terhesvitamin és szigorú pihenés. A továbbiakban már problémamentes volt a terhesség. Most vagyunk a célegyenesben, 39+2-nél :)
Első baba, szóval átérzem az aggodalmad, én is kb. minden reményt elvesztettem, amikor elkezdtem barnázni. De nem kell. Tisztában kell lenni vele, hogy sajnos bármi megtörténhet, de azért bízni kell a sikerben.
Szorítok nektek!
3. vagyok, ez még lemaradt:
Terhestüneteim csak a 9. héttől voltak, szóval ez sem jelent semmit. Sőt az sem gond, ha nem lesznek, semmit nem befolyásol.
Nekem csak magnéziumot mondtak és sok pihenést, de egy hét barnázás után vérezni kezdtem és elvetéltem. Sajnos ilyen is van. Második terhességnél nem barnáztam, azóta már 13 hónapos a nagy lány. 🙂
Remélem minden rendben lesz veletek kérdező.
4. héttől folyamatos barnázás, progeszteron kúra és magnézium ellenére. Hol sötétebb volt, hol halványabb, de csak törléskor látszik. Számos beszámoló alapján valakinél az első trimeszter végére elmúlik még akkor is, ha folyamatos volt, nálunk magzatelhalás lett a vége. Az orvosok semmit nem tudnak tenni, még progeszteront se szívesen írnak fel valamiért. Szerintük ez természetes szelekció kategória!
Nagyon bízok benne, hogy nálad nem lesz gond. Írass fel progeszteront!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!