Terhesség alatt kevésbé fázós az ember?
Figyelt kérdés
Világ életemben nagyon fagyos voltam, az a típus, akinek 25 fok alatt hideg a keze és a lába. Mióta babát várok, azt vettem észre sokkal jobban bírom a hűvöset. Télen se voltam olyan fázós, sokszor a mostani időben már melegem van, elég egy vékony felső, pedig máskor még ilyenkor pulcsiban jártam. A kezem, lábam se szokott hideg lenni. Most vagyok 37 hetes. Nagyon örülnék, ha ez így maradna a terhesség után is, van erre esélyem? Vagy ne reménykedjek? :D Nektek hogy alakult?2022. máj. 7. 15:45
11/16 anonim válasza:
Iszonyat fagyos lettem terhesen...
12/16 anonim válasza:
Nekem mindig melegem van, a rerhesség alatt az elején nyáron 2 takaróval takaróztam és így is volt, hogy arra keltem hogy remegek😁
13/16 anonim válasza:
Én mindig fázós voltam,terhesen állandóan melegem volt.Azóta is.
14/16 anonim válasza:
Nem vagyok fázós, de az első trimeszterben meg akartam fagyni, pedig nyár volt.
15/16 A kérdező kommentje:
Látom vegyesek a tapasztalatok, de a többség szintén kevésbé fázott. Kár, hogy vissza fog állni! :D
2022. máj. 8. 10:46
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok fázós, most a terhesség elején járok, de folyton fázom 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!