Milyen esetben kell terhesseg alatt azonnal orvoshoz menni? Mindennap ez faj az faj amaz faj de nyilván nem rohan az ember orvoshoz. De mégis milyen fájdalom az amikor menni kell?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 09:59
1/19 anonim válasza:
én úgy voltam vele, ha mondjuk valami nagyon rossz volt sok napig (4-5), akkor elhatároztam hogy na holnap telefonálok a nődokimnak. na, konkrétan a telefonálás napjára mindig elmúlt, vagy jobb lett :D
2/19 anonim válasza:
Szerintem hallgass a megérzéseidre.
Amivel én azonnal orvoshoz mennék azok komoly görcsök, magas vérnyomás, vérzés, barnázás. Illetve a durva hányás, nehogy kiszáradjak. Szerintem zömében általánosságban ennyi.
3/19 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok vele. Most például azt érzem mintha rövidebb lenne a huvelyem és szurkal napok óta az alhasam. Mindennap nézem hüvelyi ph merovel (persze mindig normális) csak pár napja sokkal kellemetlenebb. Ebből gondolom hogy mivan ha rövidül?
Amúgy nem vagyok teljesen normális sajnos 😂😂
2021. dec. 5. 10:09
4/19 anonim válasza:
Ha minden nap fáj valamid, az nagyon nem normális...
5/19 anonim válasza:
Lehet, hogy az én biológiai ismereteim nagyon hiányosak, de mi köze van a hüvely hosszának a pH-jához? Meg hogy èrted, hogy rövidül?
6/19 A kérdező kommentje:
Igazából semmi csak ahogy mérem azzal a pálcával az alapján érzem azt a kellemetlen érzést. Nem tudom igazából elmagyarázni csak úgy érzem mintha rövidebb lenne mint volt.
Bocsi h értetlenül írtam. 😂
2021. dec. 5. 10:56
7/19 anonim válasza:
Minek nézed mindennap a hüvelyi ph-t???
8/19 anonim válasza:
A legfontosabb tanácsom: ne nyúlkálj magadban! Rengeteg fertőzést felvihetsz, valamint a méhszájnak sem használ, ha cseszegetik.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem mindennap nézem kb két három naponta. A hüvelyi ph eltolodasa jelezheti a fertőzéseket és a magzatvizfolyast is.!
2021. dec. 5. 11:34
10/19 anonim válasza:
Fú de baromi macerás 9 hónap lesz ez neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!