Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi vérvételek...

A terhességi vérvételek ajánlottak, vagy kötelezőek?

Figyelt kérdés
Az elsőre elmentem. Még van 2, de azokra nem szeretnék elmenni. Mit csinálnak, ha szüléskor csak az első vérvétel lesz meg?
2022. máj. 6. 17:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%

Kétlem, hogy csak a vérvételeket meg lehet úszni, úgy hogy amúgy az ember szorgalmasan eljár a védőnőhöz meg nőgyógyászhoz. Ők biztosan nem hagynák, hogy kihagyd ezeket a laborokat.

A további véleményemet inkább megtartom magamnak… 🙄

2022. máj. 7. 13:25
 32/35 anonim ***** válasza:
89%
31) ugyanez a bajom, itt valsz nem arról van szó, hogy szelektíven csak a vérvételt hanyagolja, hanem hogy sz.rik az egészre és fetreng a nyomorában, amiért nem találta ki időben, hogy abortuszt akar.
2022. máj. 7. 17:16
 33/35 anonim ***** válasza:
81%
22) nem lát túl azon, hogy bánja, hogy megtartotta, szerinted hol érdekli az ilyet, hogy a babát fogják szurkálni helyette....
2022. máj. 7. 17:18
 34/35 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező ez mi???

"A vércukormérést otthon meg tudom csinálni magamnak. Ügyelek arra, hogy ne legyek vashiányos. Egészségesen élek, szerintem nem lesz probléma.

Milyen vizsgálatok elmulasztásánál vehetik el a csecsemőt?"

Mi az h milyen vizsgálatok elmulasztása esetén veszik el a gyereket? Ez most komoly vagy csak viccelsz?:( mert ha nem akkor tegyél egy kis rendet q fejedben.

Nem tudom pontosan, de szerintem terheleses vercukor szint mérés nem egy és ugyanaz mint az otthoni vercukor mérés.

Ha egy kicsit is érdekel a gyereked egészsége járj terhes gondozasra 4 hetente v ahogy az orvos rendeli menj el vérvételre és indíts a vedonohoz is. Ha pedig nem érdekel akkor minek vállalsz gyereket?

2022. máj. 7. 20:04
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Van aki pánikbetegen, tényleg elájulva kibírják, a baba miatt igazán erőt vehetnél magadon, szerintem pszichológushoz kéne menned.
2022. máj. 8. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!