A terhességi vérvételek ajánlottak, vagy kötelezőek?
Kétlem, hogy csak a vérvételeket meg lehet úszni, úgy hogy amúgy az ember szorgalmasan eljár a védőnőhöz meg nőgyógyászhoz. Ők biztosan nem hagynák, hogy kihagyd ezeket a laborokat.
A további véleményemet inkább megtartom magamnak… 🙄
Kérdező ez mi???
"A vércukormérést otthon meg tudom csinálni magamnak. Ügyelek arra, hogy ne legyek vashiányos. Egészségesen élek, szerintem nem lesz probléma.
Milyen vizsgálatok elmulasztásánál vehetik el a csecsemőt?"
Mi az h milyen vizsgálatok elmulasztása esetén veszik el a gyereket? Ez most komoly vagy csak viccelsz?:( mert ha nem akkor tegyél egy kis rendet q fejedben.
Nem tudom pontosan, de szerintem terheleses vercukor szint mérés nem egy és ugyanaz mint az otthoni vercukor mérés.
Ha egy kicsit is érdekel a gyereked egészsége járj terhes gondozasra 4 hetente v ahogy az orvos rendeli menj el vérvételre és indíts a vedonohoz is. Ha pedig nem érdekel akkor minek vállalsz gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!