Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi vérvételek...

A terhességi vérvételek ajánlottak, vagy kötelezőek?

Figyelt kérdés
Az elsőre elmentem. Még van 2, de azokra nem szeretnék elmenni. Mit csinálnak, ha szüléskor csak az első vérvétel lesz meg?
2022. máj. 6. 17:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
31%

Egyik vizsgálat sem kötelező (ultrahang sem). Nem veszik el a gyereket ilyen miatt.

Minden "kötelezően ajánlott".

Az egyszeri anyasági segélyt bukhatod, ha nincs elég pecséted, ennyi.

2022. máj. 6. 17:34
 12/35 anonim ***** válasza:
89%

Van még sok más egyéb, ami kiderülhet a vérből, pl ha a májfunkció értékek rosszak (epe pangás) vagy a tsh, vitaminhiányok, ásványi anyag hiányok, cukor stb. Plusz a vizelet is a laborral jár, ha sok a fehérje, az sem maradhat úgy, ráadásul sokszor tünetmentes.

Amúgy szerinted ha ezek a vizsgálatok csak hülyeségnek lennének, akkor kiírná az orvos? Mert nem arról híresek, főleg állami eü-ben, sőt, nekem terhesség alatt volt mikor el is hajtott a háziorvos, mikor beutalót akartam vérvételre, hogy majd jövő hónapban.

2022. máj. 6. 17:44
 13/35 anonim ***** válasza:
94%

A Treponema szerológia meg a vércsoport ellenanyag megvan egyáltalán?

Meg akkor genetikain se fogsz vért adni?

2022. máj. 6. 17:51
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdezhetem, hogy miért nem akarod megcsináltatni?
2022. máj. 6. 18:08
 15/35 A kérdező kommentje:
Egyszer nagyon rosszul lettem a vérvételnél. Foltokat kezdtem látni, amik egyre sűrűbbek lettek. A pulzusom kb. 40-re leesett. Tudom, hogy el kellett volna mennem abortuszra, de most már késő. Akkor azt gondoltam, hogy majd sikerül túllendülni a félelmeken a baba miatt. Nem sikerült. A szüléstől természetesen még jobban félek. Igazából arra vágyok a legjobban, hogy este lefeküdjek, és másnap ne ébredjek fel.
2022. máj. 6. 18:13
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Jajj.. már tudom melyik kérdező vagy.. Miért nem fordulsz végre pszichológushoz? Elkezdtél már utánaolvasni a terhességnek, ahogy azt javasoltuk?
2022. máj. 6. 18:20
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer nagyon rosszul lettem a vérvételnél. Foltokat kezdtem látni, amik egyre sűrűbbek lettek."

😂😂😂

Jajj te szegény... ez csak egy általános rosszullét. Mindenki ezt tapasztalja (sőt még rosszabbalat is) aki nem bírja a vért. Velem is előfordult már ilyen vérvétel után, pedig én bírom, azért lettem rosszul, mert nem ettem.

2022. máj. 6. 18:32
 18/35 anonim ***** válasza:
95%
15. Hát akkor legalább ne veszélyeztesd a gyerek egészségét, lesz baja így is szegénynek az életben. Brühühü foltokat látsz. Itt az ideje felnőni, mert az 5 éves unokahúgom karakánabbul viselkedik.
2022. máj. 6. 18:33
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy a következőnél is rosszul leszel. Fekve is leveszik, kapsz vizet...
2022. máj. 6. 18:33
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem, ha nem fektetnek mindig ájulok. Szólok előre, ha mégis ülve veszik és borulok, akkor sincsen semmi baj, szólni kell ott vannak melletted a székről leesni nem fogsz. Be kell készíteni csokit, banánt vizet vagy ami jól esik. Vérvétel után eszel, iszol ennyi volt.
2022. máj. 6. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!