Egyik vizsgálat sem kötelező (ultrahang sem). Nem veszik el a gyereket ilyen miatt.
Minden "kötelezően ajánlott".
Az egyszeri anyasági segélyt bukhatod, ha nincs elég pecséted, ennyi.
2022. máj. 6. 17:34
12/35 anonim válasza:
Van még sok más egyéb, ami kiderülhet a vérből, pl ha a májfunkció értékek rosszak (epe pangás) vagy a tsh, vitaminhiányok, ásványi anyag hiányok, cukor stb. Plusz a vizelet is a laborral jár, ha sok a fehérje, az sem maradhat úgy, ráadásul sokszor tünetmentes.
Amúgy szerinted ha ezek a vizsgálatok csak hülyeségnek lennének, akkor kiírná az orvos? Mert nem arról híresek, főleg állami eü-ben, sőt, nekem terhesség alatt volt mikor el is hajtott a háziorvos, mikor beutalót akartam vérvételre, hogy majd jövő hónapban.
2022. máj. 6. 17:44
13/35 anonim válasza:
A Treponema szerológia meg a vércsoport ellenanyag megvan egyáltalán?
Meg akkor genetikain se fogsz vért adni?
2022. máj. 6. 17:51
14/35 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért nem akarod megcsináltatni?
2022. máj. 6. 18:08
15/35 A kérdező kommentje:
Egyszer nagyon rosszul lettem a vérvételnél. Foltokat kezdtem látni, amik egyre sűrűbbek lettek. A pulzusom kb. 40-re leesett. Tudom, hogy el kellett volna mennem abortuszra, de most már késő. Akkor azt gondoltam, hogy majd sikerül túllendülni a félelmeken a baba miatt. Nem sikerült. A szüléstől természetesen még jobban félek. Igazából arra vágyok a legjobban, hogy este lefeküdjek, és másnap ne ébredjek fel.
2022. máj. 6. 18:13
16/35 anonim válasza:
Jajj.. már tudom melyik kérdező vagy.. Miért nem fordulsz végre pszichológushoz? Elkezdtél már utánaolvasni a terhességnek, ahogy azt javasoltuk?
2022. máj. 6. 18:20
17/35 anonim válasza:
"Egyszer nagyon rosszul lettem a vérvételnél. Foltokat kezdtem látni, amik egyre sűrűbbek lettek."
😂😂😂
Jajj te szegény... ez csak egy általános rosszullét. Mindenki ezt tapasztalja (sőt még rosszabbalat is) aki nem bírja a vért. Velem is előfordult már ilyen vérvétel után, pedig én bírom, azért lettem rosszul, mert nem ettem.
2022. máj. 6. 18:32
18/35 anonim válasza:
15. Hát akkor legalább ne veszélyeztesd a gyerek egészségét, lesz baja így is szegénynek az életben. Brühühü foltokat látsz. Itt az ideje felnőni, mert az 5 éves unokahúgom karakánabbul viselkedik.
2022. máj. 6. 18:33
19/35 anonim válasza:
Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy a következőnél is rosszul leszel. Fekve is leveszik, kapsz vizet...
2022. máj. 6. 18:33
20/35 anonim válasza:
Engem, ha nem fektetnek mindig ájulok. Szólok előre, ha mégis ülve veszik és borulok, akkor sincsen semmi baj, szólni kell ott vannak melletted a székről leesni nem fogsz. Be kell készíteni csokit, banánt vizet vagy ami jól esik. Vérvétel után eszel, iszol ennyi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!