22hetes vagyok, a babóm ma 3. napja nagyon nemocorgott, söt! Ma reggel nagysokára tudtam felébreszgetni, rossz ülö helyzetet vettem fel, hogy jelet adjon. Normális ez hogy ennyire nem aktiv?
egész nap annyira semmit nem mocorog,hogy ma már nagyon ideges voltam,rugott párat egész lennt,most még kicsi ott kell hogy legyen lennt????
köszy!! 22heteske
szia sztem nincs baj bár ha eltér megszokottól menj doihoz minél előbb.
De most front van lehet lassubb...én pl 22 hetesen éreztem biztosan már h babám mocizik addig nagyon semmit...ezek még gyenge mocizások csak....
Beszélj dokival, ha nyugtalan vagy.
A baba mozgása sokat fog még váltoni. Van, hogy aktívabb, van, hogy nem. Aztán elkezd fogyni a helye és már nem rugkapál, meg ficánkol, hanem fészkelődik és rug, meg üt. Én egyébként azt vettem észre, hogy néha ugrásszerűen megnő a pocim és az azt követő napokban sokkal tompábban érzem ugyanazokat a mozgásokat.
33. hetes
Szia!Köszike!!lehet rácsörgök elöször a védőnöre,majd a dokira,ha holnap is lustaság lesz ennyire.....most picit beis keményedett a hasam ott lennt,ahol mintha most tartozkodna,mert ott lennt éreztem mikor rugott egyet!!!
Boldog Babavárást Neked!!!!!!
üdv 22heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!