Szokott lenni köztes uh a szívhangot megállapító és a 12. Heti között?
Figyelt kérdés
Ha nincs baj, akkor nem javasolják? Nekem még 3 hét és pár nap van a 12. Heti uhig. A legutóbbin volt szép szívhang, minden rendben volt, azt mondta szerinte fölösleges hamarabb visszajönnöm. Akkor én is egyetértettem, de már picit bánom. Nincsenek igazàn tüneteim, előtte se voltak, azóta se lettek így eléggé aggódom. Az orvosomhoz nincs hamarabb időpont már, de egy másik helyre másik dokihoz találtam csak nem akarok paramami lenni, aki 2 hetente rohangál uhra.. Meg kellemetlennek is érezném csak így odamenni egy másik dokihoz, hogy "hát eddig nem találkoztunk, ezután se fogunk, de most pillants már rá, bár semmi bajom azt hiszem". Ti elmennétek a helyemben?2022. máj. 5. 17:48
21/22 anonim 

válasza:

Voltam egyszer a 6. héten, egyszer pedig 7+4 naposan, amikor kiderült, hogy ikrek.
Vissza vagyok rendelve jövő hét péntekre is, akkor leszek 10+1 hetes, aztán két héttel később a genetikai.
Én nem érzem soknak, és nem is azért mert paráznék, mert tudom hogy minden rendben van, nincs semmi “bajom”, a terhes tüneteken kívül. Egyszerűen csak látni szeretném őket ahányszor csak lehet.
Azt viszont nem értem, hogy már megint miért divat haszontalannak ítélni egy választ csak azért mert más véleményt nyilvánít ki, mint amit az adott egyén képvisel? Attól még nem lesz haszontalan egyáltalán, csak más…
22/22 A kérdező kommentje:
21. Ezen az oldalon ebbe ne keress logikát. :)
2022. jún. 2. 17:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!