Mekkora a nyákdugó? Ma láttam valamit a tisztaságin, ami szerintem olyasmi lehetett, de elég pici volt.
Szerintem változó meretű, van aki észre sem veszi. Nekem 3-4 nap kellett mire távozott, és egyszer volt egy nagyobb darab, de több napig inkább folyás szerű. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ahogy közeledik a szülés minden sokkal folyósabb, vizesebb állagú lesz.Talán épp a 38. héten ment el, és a 40.-en szültem, de van aki másnap szül. Ez is változó.
Hogy vagy egyébként? Izgulsz már? :-)
Anno én is vadásztam csomót a neten, hogy mekkora, és pont ilyen válaszok voltak: nem túl nagy, pici, stb :)
Nos: Nekem akkora volt mint egy kézujj. Nagy wc közben jött ki, majdnem nem is vettem észre. Utána még napokig jött kiskanálnyi adagokban a maradék. Lehet hogy Te pl már csak ezt az utócsöpögést láttad :)
Nekem is 38 h jött ki (méhszájvizsg után), de kiírt napon szültem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!