Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg magasabb a lány...

Tényleg magasabb a lány születése mint a fiú ?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalat, hogy kislányt várok, a kolléganőm is terhes ő is kislánnyal és két barátnőm is babát vár szintén kislányok.

1 éven belül szűk ismeretségen belül 4 kislány érkezik, számomra érdekes:))

2022. ápr. 29. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem kb az összes ismerősöm kisfiút szült az utóbbi időben, aki pedig várandós, az kisfiút vár. Én meg vagyok a kivétel, mert kislányom fog születni pár héten belül. 😊
2022. ápr. 30. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk (3 barátnőm+én) úgy néz ki 4 fiú fog születni 2 hónapon belül😁
2022. ápr. 30. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
A közeli családban 5 év alatt 5 fiú született, nekem lett volna még 1 lányom.
2022. ápr. 30. 09:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Ird be a google-ba hogy xy korhaz babybox. Pl Janos korhaz babybox,Sote ii babybox. Meg tudod nezni az osszes szuletett baba kepet (kiveve aki nem engedelyezi,hogy kitegyek inteternetre,de nem hiszem hogy abbol sok lenne). En tapasztalatom szerint leginkabb fiuk szuletnek mostansag,legalabbis minimalisan,de tobb. Nekem is fiam lett maafel eve,pedig nekem es ferjemnek is hugaink vannak,sot, az en szuleimnek pedig 1-1 novere. (Parom szulei egykek)
2022. máj. 1. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!