Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg magasabb a lány...

Tényleg magasabb a lány születése mint a fiú ?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalat, hogy kislányt várok, a kolléganőm is terhes ő is kislánnyal és két barátnőm is babát vár szintén kislányok.

1 éven belül szűk ismeretségen belül 4 kislány érkezik, számomra érdekes:))

2022. ápr. 29. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Kislány
Kisfiú
55 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Sőt. Az egész világon több fiú születik mint lány, így az esély sem 50-50, hanem 51% a fiúra, 49% a lányra.
2022. ápr. 29. 23:59
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha jòl tudom valamivel több kisfiú születik, de ők hajlamosabbak a súlyos örökölt betegsègekre. Kamaszkorra kiegyenlítődik a nemek arànya. Felnőtteknèl ahogy egyre idősebbek, a nők kerülnek többsègbe. (A fèrfiak gyakrabban lesznek gyilkossàg, öngyilkossàg vagy baleset àldozatai, bizonyos betegsègekre nagyobb a hajlamuk)
2022. ápr. 30. 00:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok éppen így jött ki, de én inkább a fiú dominanciát látom.
2022. ápr. 30. 00:19
 4/14 anonim ***** válasza:
9%
Nagyteljesítményű rádiófrekvenciás készülékekkel dolgozó ismerőseimnek mind lánya lett. Nem hiszem, hogy véletlen.
2022. ápr. 30. 01:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is több a lány (nekünk 4 lány, 3 barátnőmnek 1-1 lány, szomszédban 2 lány 1 fiú). Viszont a gyerekek ovis és iskolai csoportjaiban gxakorlatilag tökéletes fele-fele arány van. 😊
2022. ápr. 30. 02:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben az elmúlt két évben csak fiú született. Most én is fiút várok.
2022. ápr. 30. 06:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A környezetemben most pont fiúk születtek..

Amúgy amikor a fiam született, akkor a kórházi 4 nap alatt ő volt az egyetlen fiú

(2 éve)

Amikor a lányomat, akkor 2 fiú volt szintén 4 nap alatt)

2022. ápr. 30. 07:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva látom, két barátnőm is fiúval terhes, nekem is fiú lett volna, testvérem is fiút szült.
2022. ápr. 30. 07:16
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Az én mikrokörnyezetemben is lány-többség van alapvetően, de azért nem annyira drasztikus, kicsit messzebbre tekintek, és már kiegyenlítődik kb az arány.

Nekem lányom van, amikor őt vártam, akkor kb az összes ismerősöm szintén lányt várt. Most megint terhes vagyok, még nem tudom, hogy fiú vagy lány, de időközben az ismerősi körben születtek már fiúk is bőven, szóval lehet most ez a trend jön, és nálam is fiú lesz :D Ki tudja.

2022. ápr. 30. 07:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kisfiú lesz, akiket ismerek mostanaban mindenkinek fiú született vagy fog születni.
2022. ápr. 30. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!