Szíved mélyén mit szeretnél, hogy a születendő gyereked melyik nemet képviselné jobban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 11:37
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok és egy lánynak jobban örülnék
Férfi vagyok és egy fiúnak jobban örülnék
Férfi vagyok és nekem mindegy
Nő vagyok és egy lánynak jobban örülnék
Nő vagyok és egy fiúnak jobban örülnék
Nő vagyok és nekem mindegy
109 szavazat
1/20 anonim válasza:
Melyik nemet képviselné JOBBAN? Hát nem mernék olyat kijelenteni, hogy legyen 55 százalékban lány és 45 százalékban fiú lehetőleg.
2/20 anonim válasza:
Hát elsőre lanyt szerettem volna. Nyilván az első ,hogy EGÉSZSÉGES legyen,de ha választani lehett volna,akkor elsőre kislány:)
Másodikra mindegy volt,talán fiu fele hajlottam,de mindegy volt. Kisfiú lett:)
Egy 2 gyerekes Anyuka
3/20 anonim válasza:
Sajnos nagy kitolás, ha valaki XY kromoszómával születik. Túl vagyok a koron, amikor gyereket lehet vállalni, de szerintem ma felelősséggel csak lányt lehet felnevelni. (na ez rossz fogalmazás, de érthető)
4/20 anonim válasza:
No vagyok, fiut szeretnek, parom pedig lanyt. Na bumm. De a legjobb az lenne, ha mindkettő lenne. :)
5/20 anonim válasza:
Ha gyereket vállalnék, jobban örülnék, ha fiú lenne. Nem azért, mert bármi bajom lenne a lányokkal, hanem a saját érdekében. Nőnek lenni hátrány (nemcsak társadalmilag, biológiailag is).
6/20 anonim válasza:
Fiút szeretnék, mert utálom a lányokat, nőket, legalábbis a többségüket. Egyébként nő vagyok.
7/20 anonim válasza:
Mindig is fiút szeretem volna, több okból is. Szerencsére 2 fiam lett.
Férjem is jobban örült fiúnak.
Ha vállalnék 3.at, mindegy lenne, lánynak is ugyanúgy örülnék.
8/20 anonim válasza:
Egészséges legyen, az a legfontosabb. F
9/20 anonim válasza:
Én csak 2 opciót tudok, fiú vagy abortusz.
10/20 anonim válasza:
Szeretnek fiut es lányt is, de elsore kislányt. Valószínű azert mert fius csaladban nottem fel, generaciok ota mindig egy lany van csak a sok fiú között. Elottem anyukam volt az, most en vagyok. 2 fiutesom van es 11 unokatesom,mind fiuk. Masodunokatesok szinten. Szerintem ezért szeretnem, ha lenne majd egy kislanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!