Szíved mélyén mit szeretnél, hogy a születendő gyereked melyik nemet képviselné jobban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 11:37
11/20 anonim válasza:
Csak lányokat akartam világ életemben. Egy lányom és egy fiam lett, és nagyon örülök neki, hogy így alakult végül :)
12/20 anonim válasza:
Szintén csak lányokat akartam világéletemben, fiút egyáltalán nem. Na persze, hogy fiam lett :D
De imádom, száz lányra se cserélném el, örülök, hogy végül lett fiam.
Második gyereknek nyilván kislányt szeretnék így, de talán már nem vágna annyira a földhöz hogy sosem lesz lányom, mint kor@bban
13/20 anonim válasza:
Két fiam van, kicsit kíváncsi lennék, milyen lányos anyának lenni, de ugyanakkor a fiúk már "beváltak" , úgyhogy nem is tudom... De örülök, hogy nem én döntök :)
14/20 anonim válasza:
Először kisfiút szeretnék utána kislányt, nekem valahogy mindig ez a sorrend tűnik a legjobbnak minden szempontból de elsősorban egészséges legyen
15/20 anonim válasza:
Az ideális az lenne, ha a saját nemét képviselné a legjobban 😛
17/20 anonim válasza:
Mármint egy gyerek, vagy első gyeerek?
18/20 anonim válasza:
Nő vagyok és fiút szeretnék. Pontosan tudom, micsoda kígyók közé kerülne, ha lány lenne, örülnék ha megkímélném őt a többi lánytól.
19/20 Yoda m. válasza:
Kedves Kérdező!
A gyermekáldás... hogy mely nemű lesz, tudtommal nem egy kívánságműsor.
A legfontosabb talán - már többen utaltak is rá - hogy egészségben nevelkedjen annak, aminek születik az utód. És az is maradjon, illetve annak is maradjon, amíg csak életben van.
Az ERŐ legyen veled!
20/20 anonim válasza:
Nő vagyok, lányt szerettem volna, de 3 fiam lett :)
Nagyon szeretem őket, nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!