Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kicsit nyitva a méhszáj,...

Ha kicsit nyitva a méhszáj, akkor tényleg nem szabad sokat ülnöm, nehogy tovább nyíljon? 31 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Azt mondták, a baba nyomhatja, és tovább nyílhat.
2008. dec. 18. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon változó,nem vagyunk egyformák minden terhesség más.Azt szokták mondani,hogy ha van rá lehetőség ne állj inkább ülj,de ha ülsz de letudsz feküdni az mégjobb.Szóval mindent csak módjával,ne emelj,cipekedj,pihenj sokat ha tudsz.Végig is kitudod hordani a babát,neizgulj kitartást!35hetes kismami.
2008. dec. 18. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
én nekem 33hetesen megnyilt egy ujnyira.sokat kellet pihennem és sok magnéziumot innom.inkább piheny és ne mozogj annyit... vigyázz magadra nagyon. nekem sajnos a kisfiamm megszületet rá négy napra. nállam levált a méhlepény. pihizzél sokat. levan sz..... a karácsonyi teszek veszek.szia.
2008. dec. 18. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem a 23hétöl nyitva van 1 ujjnyira,meg 1cm-re meg van rövidülve,de azért szoktam ülni is most 32+1 napos vagyok
2008. dec. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!