Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az rendben, hogy az orvos a...

Az rendben, hogy az orvos a havi vizsgálatokon csak ultrahangozik, de nem csinál pl méhszáj vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Azt is csak innen tudom, hogy szoktak.
2022. ápr. 24. 23:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

2. Terhességnél

Egy alkalommal vett le mintát.. és méhszájat sem nézett..

2022. ápr. 25. 06:52
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom, ki pontozgat le titeket, de itt a normális válaszokat is mindig lepontozzák...

2022. ápr. 25. 07:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kenetvételt leszámítva nem néz a dokim méhszájat. Illetve egyszer uh-ról megnézte, de azt mondta, hogy a külső méhszáj állapota kb semmit sem jelent, így fölösleges is esetleg egy fertőzést kockáztatni a vizsgálatával
2022. ápr. 25. 07:43
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendelkezesre all UH (altalaban ugye ez mar adott, de regebben nem mindenhol volt), akkor azzal meg tudjak nezni a mehszajat is hasi uh-n. Egyetlen dolognal indokolt a huvelyi vizsgalat, akkor sem kezzel, hanem uh-val, amennyiben mehen kivuli terhesseg gyanuja all fenn. Minden egyeb esetben az elso trimeszterben is teljesen indokolatlan meg a huvelyi uh is, nemhogy a kezzel torteno vizsgalat. Korhazas rendelesnel meg aki ezt hagyja, az komoly fertozes felviveset kockaztatja sajnos. Nyugodtan vissza lehet utasitani, en is megtettem.
2022. ápr. 25. 08:43
 15/26 anonim ***** válasza:

Az első UH volt hüvelyi. Többi hasi. 1x néztek eddig méhszájat mert bementem az ügyeletre hasszúrkával megjön érzéssel. 22 hetesen( nagyobb volt az ijedség) Ott nézett a doki méhszájat. Rendben találta.

26 hetes

2022. ápr. 25. 09:48
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
1. trimeszterben méhszájat nem kellene nézni, méhszájat a doki helyesen járt el.
2022. ápr. 25. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:

16. Badboy, én értem, hogy valamiért vonz ez a témakör és szeretnéd növelni a pontszámod, de arra nem fogsz pozitív értékeléseket kapni, ha értelmetlenül megfogalmazva megpróbálod leírni te is azt, amit előtted amúgy 15-en már leírtak értelmesen.

Ráadásul rohadtul nem releváns a válaszod, hisz kb. azt sem tudod, miről beszélsz, hogy hol van és micsoda az a méhszáj...

2022. ápr. 25. 12:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mar reges reg elavult a manualis mehszaj vizsgalat. Eleg gaz, ha meg valahol csinalnak. Tokeletesen latszodik az ultrahangon a mehszaj.
2022. ápr. 25. 12:15
 19/26 anonim ***** válasza:
7-es, nem szabadott volna engedned, ez mar elavult dolog, sajnos meglett az eredmenye 😏
2022. ápr. 25. 12:17
 20/26 A kérdező kommentje:

Ki az a badboy? 😯

Egyébként nekem is volt még a leges legelején egy manuális vizsgálat is, elég kellemetlen volt, idősebb orvos csinálta... Mióta egy fiatalabbhoz járok, nincs ilyen.

Ja, és az elején sajnos sokat hüvelyi uh-ztak egy vérzés miatt, és fel is tűnt, hogy a gumit csak úgy szabad kézzel húzták rá arra az ultrahang eszközre... :S

2022. ápr. 25. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!