Az rendben, hogy az orvos a havi vizsgálatokon csak ultrahangozik, de nem csinál pl méhszáj vizsgálatot?
2. Terhességnél
Egy alkalommal vett le mintát.. és méhszájat sem nézett..
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, ki pontozgat le titeket, de itt a normális válaszokat is mindig lepontozzák...
Az első UH volt hüvelyi. Többi hasi. 1x néztek eddig méhszájat mert bementem az ügyeletre hasszúrkával megjön érzéssel. 22 hetesen( nagyobb volt az ijedség) Ott nézett a doki méhszájat. Rendben találta.
26 hetes
16. Badboy, én értem, hogy valamiért vonz ez a témakör és szeretnéd növelni a pontszámod, de arra nem fogsz pozitív értékeléseket kapni, ha értelmetlenül megfogalmazva megpróbálod leírni te is azt, amit előtted amúgy 15-en már leírtak értelmesen.
Ráadásul rohadtul nem releváns a válaszod, hisz kb. azt sem tudod, miről beszélsz, hogy hol van és micsoda az a méhszáj...
Ki az a badboy? 😯
Egyébként nekem is volt még a leges legelején egy manuális vizsgálat is, elég kellemetlen volt, idősebb orvos csinálta... Mióta egy fiatalabbhoz járok, nincs ilyen.
Ja, és az elején sajnos sokat hüvelyi uh-ztak egy vérzés miatt, és fel is tűnt, hogy a gumit csak úgy szabad kézzel húzták rá arra az ultrahang eszközre... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!