Valakinek nőtt már össze terhesség alatt a hüvelynél a bőr?
Figyelt kérdés
kislányoknál hallottam már.. de terhesség alatt nem. és eléggé úgy fest, hogy összetapadt a bőr a hüvelybemenetemnél. a héten voltam dokinál, ott akkor nem volt gond. ma feltűnt, hogy duzzadtabb, pirosabb a nagyajkam egyik oldala, a hüvely közelében, és hogy nem igazán látom a hüvelybemenetet... holnap hívom a dokit, csak gondoltam megkérdezem, hátha járt már valaki így... mi okozta, milyen kezelést kapott, akinek volt ilyen?2022. ápr. 24. 20:37
11/13 anonim 

válasza:

9
Akkor az valóban ciszta lesz
Ma- holnap menj dokihoz!!!
Nagyon gyorsan durva tud lenni..
Nem veszélyes, de terhesen azért semmi beavatkozás nem móka..
Anyunak teniszlabda méretű lett 5 nap alatt.
2-3
12/13 anonim 

válasza:

Mi újság? Voltál orvosnál? Hogy alakult a helyzet?
13/13 A kérdező kommentje:
olvasgattam még róla, írták, hogy visszahúzódhat. nos, reggelre épphogy csak látszott, úgyhogy nem mentem dokihoz végül.
2022. ápr. 25. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!