Valakinek nőtt már össze terhesség alatt a hüvelynél a
bőr?
Figyelt kérdés
kislányoknál hallottam már.. de terhesség alatt nem. és eléggé úgy fest, hogy összetapadt a bőr a hüvelybemenetemnél. a héten voltam dokinál, ott akkor nem volt gond. ma feltűnt, hogy duzzadtabb, pirosabb a nagyajkam egyik oldala, a hüvely közelében, és hogy nem igazán látom a hüvelybemenetet... holnap hívom a dokit, csak gondoltam megkérdezem, hátha járt már valaki így... mi okozta, milyen kezelést kapott, akinek volt ilyen?
úgy a gát oldalától van inkább az a kis bőrrész, bár őszintén szólva nem tudom, hogy régebben milyen volt. de a hüvelybe nyúlás is érzékeny kissé.
2022. ápr. 24. 20:45
2/13 anonim válasza:
Felnőttként nem nő össze
Max duzzadt lehet
Nekem is nagyon az volt..
Férjemmel nevettük is..
Pufi puncinak hívtam🙈
Férjem mondta, higy érzetre is más,Sokkal puhább a szeméremtest..
Hogyhogy nem tudod milyen volt?
Párod mit mond?
2022. ápr. 24. 20:59
3/13 anonim válasza:
Ui.:
Viszobt a fájdalom utalhat fertőzésre is
2022. ápr. 24. 20:59
4/13 anonim válasza:
Ez nekem inkább valamilyen fertőzésre vagy gyulladásra emlékeztet, nem összenövésre. Felnőtteknél nem fog összenőni a bőr, és főleg nem pár nap alatt, ha a héten a dokinál minden rendben volt.
2022. ápr. 24. 21:04
5/13 A kérdező kommentje:
2-3: köszi! nem kérdeztem a páromat még, képes nagyon beparázni, rástresszelni ha semmi nincs is, holnap pedig fontos napja lesz, nem szeretném ha nem tudna pihenni.
de most olvasgattam még, elképzelhető, hogy bartholin cisztám van.. ami fura, mert ha van, akkor már a dokinál amikor voltam is kellett volna lennie, hisz kissé érzékenyebb voltam a vizsgálat során is, de betudtam annak, hogy vérbővebb a puncim mostanság.. mint mielőtt megjött, akkor is volt ilyen "bizsergető" érzés. ráadásul mostanában lenne amúgy is a menzeszem (a pattanások természetesen nem feledtetik terhesség alatt sem az idejét 😆)
2022. ápr. 24. 21:11
6/13 A kérdező kommentje:
5: köszi! figyelgetem még ma-holnap, aztán hívom a dokit ha úgy van.
2022. ápr. 24. 21:13
7/13 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Hüvelyfal süllyedés is lehet előrehaladottabb terhességnél,az is olyan látványra mimt ha nem lenne bemenet.
2022. ápr. 24. 21:25
8/13 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok
2022. ápr. 24. 21:28
9/13 A kérdező kommentje:
megnézegettem alaposabban. ha nem húzom szét, olyan, mint eddig is. széthúzva a jobb oldalon a hüvelynél van egy kb nagyobb bab méretű dudor. nem hiszem hogy süllyedés okozza.
2022. ápr. 24. 21:45
10/13 anonim válasza:
Neked aztán van időd hülyeségeken gondolkodni! Kisbabának nő össze nem felnőtt nőknek. Bartholin szerintem lehet, egyszercsak megjelenik, talán mem vette észre korábban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!