Attól az időponttól hogy együtt voltatok mikor és mi
volt a legeslegelső tünet?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk a feleségemmel, olvastam elég sokmindent, de a legelső tünetek időpontjáról elég homályosan írnak bárhol is, kíváncsi vagyok mit érdemes tudni erről. Köszi előre is :)
A legelső tünet az elmaradt menstruáció, majd a pozitív terhességi teszt, minden előtte észlelet ‘tünet’ eddig a pontig a pms-nek tudható be.
Ezután nekem ami először jelentkezett az a sűrű vizelési inger volt, rosszulléteim nem voltak, egyszer sem hánytam.
2022. ápr. 21. 22:22
2/13 anonim válasza:
Sok terhességem volt, kémiai miatt.
Nekem 7-8 nappal ovu után a böfögéssel kezdődik, torkomban gombóc érzet, és az utolsóknál hónalj alatt induló mell fájdalom.
Na most 6 hetes vagyok és semmi tünett, csak a mell fájdalom, de az a missed után kb minden hóba jelentkezett.
2022. ápr. 21. 22:24
3/13 anonim válasza:
Elmaradt menstruáció, pozitív teszt. Utánna pár héttel rá jött a brutális álmosság és mellfájdalom. Első gyereknél hányás émelygés is volt..másodiknál kicsit voltam csak hányós. De mindkétszer mellfajdalom és álmosság amivel kezdődött, de nem rögtön azonnal.
2022. ápr. 21. 22:41
4/13 anonim válasza:
Nem jött meg, más nem volt
2022. ápr. 22. 00:14
5/13 anonim válasza:
Ha egy éve próbálkoztok nem a tüneteket kellene keresni, azok már úgyis csak akkor vannak, ha 2-3 hete a pozitív teszt megvan. Érdemes volna elkezdenetek mindkettőtök kivizsgálását.
2022. ápr. 22. 00:44
6/13 anonim válasza:
1.
Elmaradt a menstruáció
2. Semmi ( mert nem menstrualtam még,) csak nem vèdekeztünk és megéreztem valahogy, hogy tuti sikerült..
2022. ápr. 22. 00:49
7/13 anonim válasza:
A nemvárt napja előtti este nagyon sokat rohangáltam mosdóba. Azt hittem felfáztam. Másnap reggel pozitív lett a tesztem. Utána egy-két nappal kezdtek el bedurranni a melleim és borzasztóan puffadtam. Azóta sincs semmi más tünetem.
2022. ápr. 22. 04:18
8/13 anonim válasza:
A szokásosnál erősebb mell fájdalom, szédelgés, pattanások az állon és a háton (amúgy nem szokott lenni). 6. héttől jött a szagundor, hányás, haspuffadás, túlzott gyomorsav termelődés, ételundor, fáradékonyság.
2022. ápr. 22. 06:30
9/13 anonim válasza:
Nemvárt napján nem jött meg, pozitív teszt. A hányás néhány napon belül megérkezett.
2022. ápr. 22. 08:11
10/13 anonim válasza:
Harmadik babát várom, semmi jele nem volt a terhességeknek, esélytelenek nyugalmával teszteltem...
Pozitív tesztek után kb 2-3 hét múlva jött a rosszullét, émelygés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!