Ha tudom a pontos napot amikor együtt voltam a férjemmel, és onnantól számolom a 38 hetet akkor egy pontosabb kiírt dátumot kapok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 14:00
1/5 anonim válasza:
Nem.
Felesleges.
12. Heti uh-n méret alapján fogják meghatározni a kiírt dátumot, utolsó mensi után 40 héttel, de 38 es 42 között bármi normális, 42.en indítanak ha nem bújik elő a baba.
Felesleges ezen agyalni, nem biztos, hogy ő is számolja a heteket.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy akkor fogant a baba amikor együtt voltál a férjeddel.
3/5 anonim válasza:
Ugye viccelsz! Nyilván lesz egy nagyon pontos dátumod, ami semmire sem jó, pont mint amit az orvos prognosztizál. Hetek lehetnek az eltérések.
4/5 anonim válasza:
Pontosabb lesz, de valóban nincs jelentősége.
5/5 anonim válasza:
Mi egyetlen egyszer próbálkoztunk az első gyereknél. Pontos 28 napos ciklus, 14.napon peteérés.
Fiatal is voltam, problémamentes terhesség, csak a hasam nőtt. Az úrfi mégis 35,5 hetesen ki akart bújni minden előjel nélkül. Végül 37.héten jött. Szóval felesleges számolni😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!