Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4hetes vagyok 12hetig ne is...

4hetes vagyok 12hetig ne is legyek együtt a férjemmel mert nem szabad?

Figyelt kérdés
12 hetig tényleg nagyon oda kell figyeljek magamra pl semmi megerőti munka?
2020. febr. 26. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Uramatyám!

A terhesség nem betegség, hanem állapot.

Azon kívül, hogy ne igyál alkoholt, ne drogozz, ne dohányozz - semmiféle korlátozás nem szükséges.

Hol éltél eddig? Burokban?

2020. febr. 26. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne legyetek együtt ha az orvos azt mondja.

Amihez hozzá vagy szokva az nem okoz gondot

2020. febr. 26. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2dik válaszoló :)
2020. febr. 26. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindent csinálhatsz, amit eddig, ami új:

- ne egyél nyers húst és tojást, illetve olyasmit, amiben ez van,

- ha edzel, az első trimeszterben kb. 50%-os intenzitással csináld, utána felmehetsz 70-ig.

- szedj terhesvitamint.

És ennyi. Mindent lehet csinálni, amitől orvos nem tiltott el. Ne csináljunk úgy, mintha mi terhesek, csak mert kiderült, hogy babát várunk, kezünket-lábunkat eldobva mostantól semmit nem csinálunk és minket a széltől is óvni kell, mert jaj, mi lesz. Ezért nézik hülyének az embert csak, mert terhes, az ilyen viselkedés miatt. A hétvégén 8 hetes terhesen kifestettem a fél lakást, majd este egy jót szeretkeztem a férjemmel. Semmi bajunk, köszönjük szépen.

2020. febr. 26. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak akkor nem szabad, ha volt már korai vetélés vagy vérzel vagy nem esik jól. nekem eddig volt 7 kémiai terhességem, ez az első ami normálisan megtapadt. Most vagyok a 7. hétben, de orvos nem mondta hogy nem lehetne szexelni. mielőtt terhes lettem majdnem minden nap együtt voltunk, azóta mióta tudom két hetente kb 1x nem azért mert félek hogy baja lesz a babának, hanem mert mindig esétre jön el nálam a kórós fáradtság meg az émelygés is, aztán így a hátam közepére nem kívánok semmiféle testi érintkezést.
2020. febr. 26. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden rendben a terhességgel, nem kell az önmegtartóztatás. Nekem elég nehezen jött össze és előtte volt egy kémiai terhességem is, de mi sem mondtuk le a szexről, csak ritkábban és óvatosabban csináltuk. A nehezebb munkáról sem kell lemondani, ha előtte is ezt csináltad.
2020. febr. 26. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a 12 hetes uh-n ez volt: A placenta a mellső falon tapad, fedi a méhszájat.

Itt mondta a dokim, hogy csínján a házasélettel, tehát lehet, csak óvatosan.

Cipekedni is csak mértékkel.

Viszont kinek mi a megerőltető. Ha úgy érzed valami már sok, nem megy,akkor ne csináld.

:)

2020. febr. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!