4hetes vagyok 12hetig ne is legyek együtt a férjemmel mert nem szabad?
Uramatyám!
A terhesség nem betegség, hanem állapot.
Azon kívül, hogy ne igyál alkoholt, ne drogozz, ne dohányozz - semmiféle korlátozás nem szükséges.
Hol éltél eddig? Burokban?
Akkor ne legyetek együtt ha az orvos azt mondja.
Amihez hozzá vagy szokva az nem okoz gondot
Mindent csinálhatsz, amit eddig, ami új:
- ne egyél nyers húst és tojást, illetve olyasmit, amiben ez van,
- ha edzel, az első trimeszterben kb. 50%-os intenzitással csináld, utána felmehetsz 70-ig.
- szedj terhesvitamint.
És ennyi. Mindent lehet csinálni, amitől orvos nem tiltott el. Ne csináljunk úgy, mintha mi terhesek, csak mert kiderült, hogy babát várunk, kezünket-lábunkat eldobva mostantól semmit nem csinálunk és minket a széltől is óvni kell, mert jaj, mi lesz. Ezért nézik hülyének az embert csak, mert terhes, az ilyen viselkedés miatt. A hétvégén 8 hetes terhesen kifestettem a fél lakást, majd este egy jót szeretkeztem a férjemmel. Semmi bajunk, köszönjük szépen.
Nálam a 12 hetes uh-n ez volt: A placenta a mellső falon tapad, fedi a méhszájat.
Itt mondta a dokim, hogy csínján a házasélettel, tehát lehet, csak óvatosan.
Cipekedni is csak mértékkel.
Viszont kinek mi a megerőltető. Ha úgy érzed valami már sok, nem megy,akkor ne csináld.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!