Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. napon vagyok a ciklusomba,...

20. napon vagyok a ciklusomba, és fehér kremszinű folyasom volt. Férjemmel együtt voltunk 12 és 13 napon is, nekem 26-28 naposak szoktak lenni a ciklusaim . Szerintetek ez a folyás mi lehet? Terhes lehetek vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Se szaga, se viszketés nincs.

2016. júl. 3. 01:37
 1/4 anonim válasza:
Ne aggodj ez normalis
2016. júl. 3. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Velünk is ez a helyzet.. Csak az én ciklusom 31.napos. A férjemnek sincs semmi kiütés, semmi panasza.
2016. júl. 3. 05:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van felevente elenk feher vagy kremszeru folyas. Doki azt mondja a huvely ontisztul.:)
2016. júl. 3. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Valami más dolgot érzel, tapasztalsz?

A folyás lehet terhességi jel, de van, aki meg éppen nagyon száraz.

Az lehet "gyanús",ha valami más, mint szokott lenni. Pl nekem a mellfeszülés tipikus pms tünet, ha nem jelentkezik, akkor vagyok terhes. :)

Tegnap pozit teszteltem, de semmit nem érzek. És nálam pont ez a terhességi tünet :)

Drukkolok!

2016. júl. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!